7.000 Ft/alkalom sportra kamasznak? Sokallom?
Lányom kitalálta, hogy menni akar reform sportra, már megbeszélték a barátnőivel és jövő héten mennének már rendesen, próbaórán voltak a héten. Elém állt ma, hogy akkor legyek szíves a zsebpénzét növelni, mert vagy alkalmanként kifizeti a 7.000 Ft-ot vagy megveszi a 10 alkalmas bérletet, 57.000 Ft-ért. És hogy ők hetente háromszor menni akarnak, mert egy barátnőjük már jár és nagyon szereti, ők is élvezték a bemutatóórát. Mondtam, hogy a felét kifizetem, de a másik felét kérje el az apjától. Hagyjam az apjával, nem is beszélnek, itt elkezdte, hogy ez is az én hibám, mert hogy szülhettem egy "ilyennek" gyereket, nem kellett volna hozzámenjek az első sráchoz, aki rám mosolygott... Mondtam, hogy jó, akkor nem kap rá pénzt, tornázhat a tv előtt, mehet ki futni a futópályára.
Utána hívott az egyik barátnője édesanyja, hogy ne legyek ennyire szigorú, hárman mennének, de ha az én lányom nem megy, az övé sem fog és nagyon kéne neki mozogni, örül, hogy végre találtak valamit, ami tetszik neki és kicsit érdekli. És hogy ne gondoljam, hogy ez drága, nekik a másik gyerekük lovagol, ott a bértartás tényleg egy vagyon. Nem akarom, hogy ő legyen, aki kimarad mindenből, de vannak családok, ahol ennyi jut élelmiszerre egy hónapban. Ráadásul van más alternatíva is a sportra szerintem, jó, ne itthon tornázzon, de vannak más csoportos órák is, pár ezer Ft/alkalomért.
29#
🤦 Nem az apjával való kapcsolatról van szó.
Ha az én kamasz lányom így merne beszélni velem, lehet akkora maflást kapna, hogy a fal adná a másikat.
Másik rész, nonszensznek tartom, hogy van szülő aki ilyen pofátlan mód turkála a másik szülő zsebében, azzal zsarolva, bűntudatot keltve, ha nem megy Fruzsina, akkor Julika se megy...
Szóval részemről továbbra is kamu
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!