Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beleszólnál ha nem akar a...

Beleszólnál ha nem akar a 15éves lányod melltartót hordani?

Figyelt kérdés
Az osztálytársai piszkálják érte, de nem hord átlátszó darabokat és tesin is csak nadrágot kell átvegyék. Van neki melltartója, csak nem hordja.
okt. 30. 14:50
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
33%
Nyolcas neked gondjaid vannak
okt. 31. 01:06
 12/18 anonim ***** válasza:
25%

"Elég gusztustalan, hogy csak a nadrágot cserélik tesi órán"

Tesiórán még az életben nem izzadtam le. Nem hiszem, hogy sokat változott volna az órák intenzitása.

okt. 31. 07:34
 13/18 anonim ***** válasza:
62%
Jó neked, nekem naponta kellett cserélni a felsőimet tesire, mert mindig elég jól megdolgoztattak minket.
okt. 31. 09:12
 14/18 A kérdező kommentje:
Nekik a tesi óra abból áll hogy átöltöznek és lemennek a suli pingpong asztalához amiből 1darab van és a 24gyereket 2eséverakják párba és mindenki 1x ha szerencsés 2x kerül sorra egy pár perces játékra
okt. 31. 11:39
 15/18 anonim ***** válasza:
62%
Amennyiben nem látszik át a mellbimbója, a felső nem kivágott vagy áttetsző, átlátszó, lyukacsos, tehát nem tűnik fel hogy nincs rajta melltartó akkor nem zavarna. Egyéb esetben szólnék, illetve szóltam a lányomnak. Az más kérdés hogy leszarja.
okt. 31. 12:59
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

Az én lányom sem hord, pedig őt már 5.-ben csesztették érte a tesi öltözőben a többiek. Akkor kért, hogy menjünk el és vegyünk. Semmi melle nem volt még, de oké, elmentünk, vettünk. Párszor volt rajta, de utálja és azóta sem kapott rá. Inkább olyan ruhákat választ, amin nem üt át a mellbimbója, de nem nagyon hord melltartót, csak nagyon-nagyon ritkán.

Amúgy nem is nagyon van rá szüksége, most is nagyon kicsi melle van.

Én nem erőltetem, ő tudja, hogy mi a kényelmes neki. Az ő korában én sem nagyon hordtam, csak átlátszó blúz alatt.

nov. 2. 21:58
 17/18 anonim ***** válasza:
100%

35 vagyok, egész életem során kizárólag a sportnál hordok sportmelltartót, mert akkor zavar (pl futás) egyébként sohasem.

Nem nagyok a melleim, semmi szükségem melltartóra, és egyik felsőm sem villantós vagy átütős.

Oké, mondjuk én a középsuliban már eljutottam oda, hogy aki ezen beszólt, azzal közöltem, semmi köze hozzá, foglalkozzon a saját vagy a csaja mellével 😁

nov. 7. 11:35
 18/18 anonim ***** válasza:
100%

Nyolcas honnan szedted ezt a baromságot, hogy megnyúlik a melle ötéven belül - miért pont öt? -, hogyha nem hord melltartót?

Nekem 35 év alatt nem nyúlt meg, de hiába, van jó sok ember, aki félelmetesen hülye sajnos 😉

Az meg, hogy KÖTELEZNI rá? Persze. Ha anyám kötelezett volna, viseljek melltartót a 0 mellemre 15 évesen, vszeg nagyon kinevettem volna. És ha nem? akkor erőszakkal rám adja?

nov. 7. 11:40
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!