Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beleszólnál ha nem akar a...

Beleszólnál ha nem akar a 15éves lányod melltartót hordani?

Figyelt kérdés
Az osztálytársai piszkálják érte, de nem hord átlátszó darabokat és tesin is csak nadrágot kell átvegyék. Van neki melltartója, csak nem hordja.
tegnapelőtt 14:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
29%
Nyolcas neked gondjaid vannak
tegnap 01:06
 12/15 anonim ***** válasza:
21%

"Elég gusztustalan, hogy csak a nadrágot cserélik tesi órán"

Tesiórán még az életben nem izzadtam le. Nem hiszem, hogy sokat változott volna az órák intenzitása.

tegnap 07:34
 13/15 anonim ***** válasza:
41%
Jó neked, nekem naponta kellett cserélni a felsőimet tesire, mert mindig elég jól megdolgoztattak minket.
tegnap 09:12
 14/15 A kérdező kommentje:
Nekik a tesi óra abból áll hogy átöltöznek és lemennek a suli pingpong asztalához amiből 1darab van és a 24gyereket 2eséverakják párba és mindenki 1x ha szerencsés 2x kerül sorra egy pár perces játékra
tegnap 11:39
 15/15 anonim ***** válasza:
69%
Amennyiben nem látszik át a mellbimbója, a felső nem kivágott vagy áttetsző, átlátszó, lyukacsos, tehát nem tűnik fel hogy nincs rajta melltartó akkor nem zavarna. Egyéb esetben szólnék, illetve szóltam a lányomnak. Az más kérdés hogy leszarja.
tegnap 12:59
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!