Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Beleszólnál ha nem akar a...

Beleszólnál ha nem akar a 15éves lányod melltartót hordani?

Figyelt kérdés
Az osztálytársai piszkálják érte, de nem hord átlátszó darabokat és tesin is csak nadrágot kell átvegyék. Van neki melltartója, csak nem hordja.
tegnapelőtt 14:50
1 2
 1/15 Pomazi73 válasza:
84%
Nem szólnék bele. Az ő döntése
tegnapelőtt 14:53
 2/15 anonim ***** válasza:
65%
Hát azért már bocs, de iskolában tényleg nem kéne, hogy átlátszódjon a mellbimbója. De ha ez a probléma nem áll fenn, akkor nincs gáz.
tegnapelőtt 15:00
 3/15 Metionin ***** válasza:
74%
Nem. Nem a csupasz mellét mutogatja, az meg, hogy hülyegyerekek veszik körül, nem az ő sara. Ha nem kényelmetlen neki nélküle, akkor ne hordja, kész. Ha most lennék tini, én se hordanék, hajdanán még hordtam, mert azt hittem kötelező, csak felnőttként hagytam el.
tegnapelőtt 15:10
 4/15 anonim ***** válasza:
65%

Kapaszkodj meg, nálunk már most, 3. osztályban "kötelezővé tették" tesire a póló alá, holott még talán ha 1-2 lány kezd nőiesedni.

Leszavaztuk szülőin.

Aki akar hordja, aki nem akarja, ne.

Lányom hallani se akar róla, nincs is szüksége rá. Persze hogy hagyom, hagyni fogom később is.

Én se hordok, ha épp nem muszáj. Ha az én "méretemet" örökölte, ő is el lesz nélküle.

tegnapelőtt 15:26
 5/15 anonim ***** válasza:
73%
Ha nem akarja, nem erőltetném. Majd ha úgy érzi, fogja. Én csak azért hordtam ennyi idősen, mert elég nagyok voltak a melleim. De testvéremnek meg egyáltalán nem volt rá szüksége.
tegnapelőtt 15:30
 6/15 anonim ***** válasza:
73%
Van rá egyáltalán szüksége? Mert ha kicsi mellei vannak, nem látszik át a felsője, nem "villant" mellbimbót akkor döntse el, hogy akarja-e hordani (de nem ő az egyetlen tini, aki nem hord. Nyáron igaz jobban látni ezt, de sok fiatal lány olyan ruhákban jár, ami alá nem is tud. Csőtop fazon, hátul nyitott, vékony spagetti pántos stb. Tudom, létezik pánt nélküli stb de az sem volt rajtuk). De amúgy megkérdezted miért nem? Mert sok felnőtt nő is azért utálja, mert rossz a méret, amit vesz. Azt hiszi akkora a melle, közben teljesen más méret és fazon kényelmes neki. Ebben normális fehérnemű üzletben tudnak segíteni. Nekem muszáj, mert nagy és 3 gyerek után nem is úgy áll, mint egy kistininek... De van az a fazon amit nem tudok elviselni 🤷🏼‍♀️.
tegnapelőtt 16:09
 7/15 anonim ***** válasza:
75%
Ráhagynám. Ha neki nem hiányzik, és nem zavarja a szekálás sem (amúgy sem lenne jó, ha csak megfelelésből hordaná), akkor nincs gond.
tegnapelőtt 16:35
 8/15 anonim ***** válasza:
28%

Szerintem igénytelen, nekem volt ilyen barátnőm. Legalább C kosaras melle volt és sosem hordott le is ért a köldökéig. Mióta normális munkahelye van, hord. HRs, gondolom tanultak a kultúrált megjelenésről:) Az anyja sem hordott amúgy, neki már 40esként a bugyijára lógott.

Imádta amúgy a nyakba akasztós, hátnélküli felsőket, mert azok tartották a mellét, mint egy melltartó. Nyilván erre a felismerésre nem jött rá, csak azt tudta, hogy az áll jól neki. Kétoldalról összefogta és megemelte:)

Neki is volt, ő se hordta. Amúgy hatalmas sikere volt a férfiaknál, csak annál a szexorientált rétegnél, aminél az ember nem akar bevágódni.

Én kötelezném rá, de azt mondanák, hogy egy sportmelltartója is lehet, az egy sporttop. Normális öltözködés része 15 évesen, akkor is, ha AAs, mint én voltam. Nekünk is van ám mellbimbónk és az is átüt a ruhán. Illetlen, és megjelenni alkalomhoz illően kell. Csőtopja, vagy sportfelsője is lehet, nem csak hagyományos, de én egy bimbótapasszal is beérek igazán. Csak ne látszódjon a mellbimbó.

A saját teste érdekében meg javaslom, hogy gondolkozzon.. ha a zsírt nem tartja meg semmi, ki fogja nyújtani a bőrt, aki tartja azt. Nem egyből, de 5 éven belül. Ha feszes cicit akar, tartsa valami!

tegnapelőtt 17:41
 9/15 anonim ***** válasza:
62%
Elég gusztustalan, hogy csak a nadrágot cserélik tesi órán. Jól beleizzad a pólójába és délutánig abban marad...
tegnapelőtt 17:44
 10/15 anonim ***** válasza:
51%

Ha ez így neki megfelel, legyen. Én nem szólnék bele. Hord felsőt, gondolom nem mélykivágásosat. Tulajdonképpen itt ha őt piszkálják, az neki gond.

De amúgy miért nem hordja? Kényelmetlen? Mert van nagyon sok féle melltartó, sport, ilyen alvós féle meg elég sok fazon. Esetleg attól jobban megkedvelné. De igazából a saját döntése. Én nem szólnék bele.

tegnapelőtt 20:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!