Beleszólnál ha nem akar a 15éves lányod melltartót hordani?
Kapaszkodj meg, nálunk már most, 3. osztályban "kötelezővé tették" tesire a póló alá, holott még talán ha 1-2 lány kezd nőiesedni.
Leszavaztuk szülőin.
Aki akar hordja, aki nem akarja, ne.
Lányom hallani se akar róla, nincs is szüksége rá. Persze hogy hagyom, hagyni fogom később is.
Én se hordok, ha épp nem muszáj. Ha az én "méretemet" örökölte, ő is el lesz nélküle.
Szerintem igénytelen, nekem volt ilyen barátnőm. Legalább C kosaras melle volt és sosem hordott le is ért a köldökéig. Mióta normális munkahelye van, hord. HRs, gondolom tanultak a kultúrált megjelenésről:) Az anyja sem hordott amúgy, neki már 40esként a bugyijára lógott.
Imádta amúgy a nyakba akasztós, hátnélküli felsőket, mert azok tartották a mellét, mint egy melltartó. Nyilván erre a felismerésre nem jött rá, csak azt tudta, hogy az áll jól neki. Kétoldalról összefogta és megemelte:)
Neki is volt, ő se hordta. Amúgy hatalmas sikere volt a férfiaknál, csak annál a szexorientált rétegnél, aminél az ember nem akar bevágódni.
Én kötelezném rá, de azt mondanák, hogy egy sportmelltartója is lehet, az egy sporttop. Normális öltözködés része 15 évesen, akkor is, ha AAs, mint én voltam. Nekünk is van ám mellbimbónk és az is átüt a ruhán. Illetlen, és megjelenni alkalomhoz illően kell. Csőtopja, vagy sportfelsője is lehet, nem csak hagyományos, de én egy bimbótapasszal is beérek igazán. Csak ne látszódjon a mellbimbó.
A saját teste érdekében meg javaslom, hogy gondolkozzon.. ha a zsírt nem tartja meg semmi, ki fogja nyújtani a bőrt, aki tartja azt. Nem egyből, de 5 éven belül. Ha feszes cicit akar, tartsa valami!
Ha ez így neki megfelel, legyen. Én nem szólnék bele. Hord felsőt, gondolom nem mélykivágásosat. Tulajdonképpen itt ha őt piszkálják, az neki gond.
De amúgy miért nem hordja? Kényelmetlen? Mert van nagyon sok féle melltartó, sport, ilyen alvós féle meg elég sok fazon. Esetleg attól jobban megkedvelné. De igazából a saját döntése. Én nem szólnék bele.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!