A tanár egyáltalán nem segit? Ebben a gyereknek
most a tanár kiadta hogy 10 db iskolát válaszon ki a GYEREK hova akar menni tovább tanulni
És kire marad a feladat kire?: Én rám! Honnan tudja a gyerek mit tanuljon
Nem inkább infó órán kellene ezt megnézniük
Vagy a tavaji 8 osztályos tanár (kellene nyaggatni) HOGY SEGÍTJEN
A tanár azt mondta hogy :ö nem mondja meg hogy mihez értesz?
(lerátott ennyivel)
Pedig ö van vele minden nap?
ugyanannyi köze van hozzá mint hozzá
Ugyanannyit órát foglalkozik vele mint velem ?
(40órát?)
Meg ök irja(ák) le hogy ki a barátja hogy mi érdekli
MINDEN HÓNAPBA vagy( FÉL ÉVBE) KELL LEADNIA A TANÁROKNAK!
Nem!!!
MONDJUK ÉN SE TUDTAM legyen 1 szakmád LÁNYOM! - mondta az anyám
szakács lettem és most takarítok 10 szobát
Apja meg gépészetett tanult ami nincs is ilyen szakma és most pedig dobozokat tesz bele 1-2 dobozba csomagol kézzel
Nem géppel
O köze hozzá ISMÉTLEM O KÖZE VAN HOZZÁ!!
Sógórnöm az pedig kozmetikus volt a szakmája szeme nem birta és befejezte most meg papir gyárba dolgozik
Én kész vagyok tanárral
Kérdező!
Azért mert a környezetedben nem jellemző,hogy jó szakmája vagy jó munkája van valakinek, attól még a gyerekedet támogatnod bátorítanod kell,mert neki még van(esetleg) egy halvány lehetősége a jobb életre.
Amikor gimis voltam,anyáméknál dolgozott egy roma házaspár,a nőnek 4 osztálya volt,a férfi analfabéta volt.3 lányuk volt,és éjjel nappal dolgoztak, hogy kiiskolázzák a gyerekeket.Mint a gép úgy hajtottak,minden szülőin, fogadóórán ott voltak,(főleg a nő, mert a férfinek 3 állása is volt.)Különórát,korrepetálást fizettek.Tudták honnan jöttek(valami borsodi mélyszegény cigánysorról),és hogy kemény munkával, közösen összefogva egy cél érdekében,hogy a gyerekeknek jobb sorsa legyen, dolgoztak.Mindegyik gyerekük leérettségizett az egyik óvónőképzőt végzett,a másik mérlegképes könyvelő lett,a harmadikra már nem emlékszem,akkor már nem éltem ott,de az is továbbtanult érettségi után.
A gyerekednek nem kell követni/másolni, a nehéz életet, neked kell támogatni, hogyha tanul,ha céltudatos, jobb könnyebb élete lesz.
Hol laktok? Melyik megyében?
Milyen jegyei vannak a gyereknek?
Fiú vagy lány?
Szeret olvasni?
Jó matekból?
Érdekli a történelem?
Szorgalmas vagy lusta inkább?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!