A lányom volt éretlen a szituban?
Nekem volt egy ennél kevésbé egyértelmű félreértett helyzetem, máig nem értem, hogy értettek félre... 19 éves lány voltam, imádtam a finneket és a Forma 1-t. Úgy alakult, hogy a hungaroringi futamra egyedül mentem ki, mert a baráti társaságom megunta az előtte két napi rekkenő hőségben vergődést (szabadedzések, időmérő), én viszont nem akartam veszni hagyni a jegyet.
Egy finn, férfiakból és nőkből álló baráti társaság volt a közelemben a futamon. (Álló jegyünk volt, a mezőn ülhettünk bárhol).
Nekem baromi izgalmas volt, hogy húsvér finneket látok. Sokat finnül még nem tudtam, de angolul dumálni kezdtem egy 40 körüli finn pasassal, aki amúgy rendőr volt odahaza.
Az egész futamot végigdumáltuk, teljesen ártatlan témákról. A forma 1-ről, mesélt a velem egykorú fiáról, aki épp akkor volt sorkatonai szolgálaton. Ők söröztek, kínáltak, nem fogadtam el semmit tőlük.
A futam végén meg egyszer csak mondja, hogy de ő nem akar szexet, nem lesz szex.
Ekkor esett le, hogy azt hiszi, k*rva vagyok.
Iszonyat megalázó volt. Egy telt, abszolút nem kirívóan öltöző lány voltam. Bazinagy Kimi Räikkönen póló, hosszú farmer, 0 smink. Aztán csak azért, mert dumáltam vele ártatlan témákról, flörtről szó sem volt, mégis azt hitte, prosti vagyok, aki majd futam után el akarja vitetni magát vele egy körre...
Aztán persze elmondtam, hogy szó sincs ilyenről, valamit baromira félreértett, aztán gyorsan otthagytam őket a francba. 😀
Szóval ebből azt kellett volna leszűrnöm, ha nőként kedvesen beszélgetek egy idegennel egy sporteseményen általános dolgokról, akkor ne csodálkozzak, ha prostinak néznek. 😀
Hagyjuk már a pasi hibáztatását. A csaj egy ugyanolyam szűzcurva, mint az a phuntzee, amelyik olyan rövid szoknyát visel, hogy kilátszik a kagylóhúsa, de felháborodik, hogyha utána füttyögnek az utcán.
Aki vízbe ugrik, az vizes lesz.
Nem éretlen! 17 ÉVES!
Pont ilyenek, és max annyi van vele, hogy a sok szexorientált vén fsz még nem környékezte meg. Elhiheted, hogy már most tanult belőle, hisz kerüli a pasikat. Évekbe fog telni, mire talál valakit, aki magáért szereti, nem a lyukért, ami rajta van. ROHADT SZAR ebben a világban felnőni lányként, ahol már tiniként mindenki megdugna akkor is, ha szó sem volt szexről. NORMÁLIS, hogy csókolózik valakivel, áthívja magához és ott nem akar szexelni, csak mondjuk összebújni! A beteg fejetekben van ilyen. Nyilván én is tartanék attól, hogy szexre számítanak, de csak mert már van egy elítélő képem a férfiakról. Ennek a lánynak 17 évesen még nincs, erre most találkozott az első gyökérrel. Akinek amúgy tuti feltűnt, hogy tinilány, csak nem nagyon izgatta, lyuk-lyuk.
Inkább az a kérdés, mi a francot akar egy felnőtt férfi egy középiskolás csajtól? Mármint a szexen kívül.
Az viszont nagyon gáz, hogy ti "értitek a férfit". Öhm, az a pasas, naiv kislányokra megy. Nem érteni kell, hanem tkön rúgni.
Nem tudom, amikor én felmentem ALUDNI a már vőlegényemhez érdekes, ő megértette, hogy nem lesz szex, csak beszélgetünk - és nem próbált megerőszakolni, és durcát sem vágott be, amiért csak beszélgettünk.
Ja, ő férfi, akinek helyén van az esze és attól, mert egy nő felmegy hozzá nem akarja egyből leteperni - vagy ha igen, akkor is képes uralkodni magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!