A lányom volt éretlen a szituban?
32 vagyok.
Mikor 16 voltam már akkor is tisztában voltam azzal, hogy a fiúk nem csak aludni/filmezni akarnak :D
16 évesen vesztettem el, de nem ért váratlanul :D
ha tudja hogy doákmunkás akkor kiskorú
Nem feltétlenül...
11
Mikor 16 voltam, a téli vakációból egy erdei hétvégi házban töltött az osztály 3 napot. Osztályfőnök csak a második nap jött.
3 fiúval aludtam egy szobában egyedüli lányként, egyikkel még egy ágyon is, de egyik sem tett megjegyzéseket arra, hogy szex is lehetne ott. Pedig én direkt azért mentem oda, mert ott volt a kiszemeltem, s bár akkor még szerelmi ügyben lépni nem mertem, azért szerettem volna a közelében lenni.
19 évesen vesztettem el, most 23 vagyok.
A lányod éretlen mivel nem 30 éves még, ez kérdés?
A lányod semmi rosszat nem tett, ha ő ennyire normális hogy ezt így képzelte el ismerkedés és alvás stb normális dolog.
Vannak felfogások a világban amik eltérnek egymástól, valószínűleg a lányod ezután óvatosabb lesz.
17 évesen nem lefeküdni hívta át? Ebben a világban? Komolyan? Ugye megdicsérted? Nem? Akkor siess!:)
Akinek pedig ezekre a szitukra felkészíteni kötelessége őt az te vagy és a feleséged, férjed.
Egy 17 éves az azért már tisztában van vele, hogy a fiúk és a lányok nem csak aludni szoktak éjszaka. Ha valaki felhív magához, abban kb minden esetben benne van a szexre való felhívás. Épeszű szülő ezt el is mondja a gyerekének olyan 14 éves kortól.
A lányod buta, mint a tök, a férfi meg idióta, aki nyilván örömmel bújt volna ágyába egy fiatal lánnyal.
Kicsit tapasztalatlan még a lány, de ez 17 évesen szerintem egyáltalán nem gond. Az viszont gáz, hogy egyrészt fingotok sincs, hogy mikor kivel alszik a még kiskorú lányotok, másrészt a férfinak adtok igazat a lányotokkal szemben. Nem azt mondom, hogy egy "ott alvás" miatt már be kell mutatni a férfit vagy nektek le kell csekkolni vagy bármi, de hogy egy ilyen alap infó sincs meg róla, hogy hány éves... Beszélgetni azért szoktatok a gyereketekkel?
Egy 27 évesnek meg lehet annyi esze, hogy 17 évesen még lehet szűz és nem biztos, hogy egyből szexet akar.
Én is aludtam ott fiúnál (mondjuk ő csak 18 éves volt), 17 éves, szűz lányként és csak petting volt, később lett belőle több. Mondjuk ezt érdemes egy kapcsolatban megbeszélni, hogy szűz vagy-e vagy sem, mielőtt áthívsz magadhoz valakit aludni, ezt azért mondjátok el a lányotoknak, ha nem tette meg. Ha viszont még mondta is a srácnak, akkor főleg nincs mire felháborodnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!