Ti mit tennétek ilyen szituban?
Megy haza az anyuka munkábol este 11 után és a 13 éves lánya be lenne zárkózva a fürdőszobába. Ezzel még annyira nem is lenne gáz,de a helységből egy nála vagy 15évvel idősebb pasival jönne ki,kissé kótyagos állapotban!! ?
A pasi bemutatkozik majd röhögve távozik. A lány sírva rohan a szobájába és elküldi az anyukát a fenébe,h "hogy lehet ilyen szemét,h pont most kellett hazamennie"
Megjegyzem mindig akkor megy haza munkábol délutános műszakból.
Elnézést a hibákért csak telefonról írok.
Mi mit tennénk ilyen szituban?
De kinek a szerepébe kell beleélnünk magunk?
Te vagy a 13 éves lánya?
Mert ha igen, akkor nagyon-nagyon szégyellném magam amiért 13 évesen már szexelek és alkoholt fogyasztok.
1. vagyok
Most olvasom normálisan, nem 15 éves a srác, hanem 15 évvel idősebb, az előbb félreértettem.
Hát így még durvább a történet.
Legelsőként a lányommal beszélgetnék, amúgy az is simán elképzelhető, hogy pár évvel idősebbnek hazudta magát a kislányod, bár ez akkor se mentség a férfinak.
A lány reakciójából ítélve talán nem történt meg az aktus, mert "bezavartál", de biztos ami biztos, én is elvinném nőgyógyászhoz.
Ha a férfi kilétére pedig fény derül, akkor nem ártana az apukának (vagy ha ilyen nincs, akkor egy határozottabb fellépésű férfirokonnak/ismerősnek) alaposan elbeszélgetni vele...legvégső esetben a rendőrség is szóba jöhet.
Hát nem engedtem volna elmenni a srácot!! Mit keres egy idegen nálatok este 11kor???
Ez elég komoly szitu, nem?
Nagyon gyorsan ülj le a lányoddal és azonnal vidd el nőgyógyászhoz! Ebből élettartig tartó trauma lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!