Eléggé meglepődtem és rosszul esett mikor párom tegnap közölte, hogy őt zavarja a növekvő pocakom volt valaki hasonló szituban?
Na látod, neked meg az a fura :)
Majd megbarátkoztok mindketten vele, már nem lesz semmi sem a régi :)
Mindenki másképp áll a dologhoz,gondolom már elég nagy a hasad,nem minden férfi tud egy terhes nőhöz ugyanúgy viszonyulni.Bár nekem az is fura,hogy valaki az alvó gyereke mellett szexeljen,ezért is jobb a külön szoba.
Mi a 30. hétig szexeltünk,utána már nekem kényelmetlen volt,és a szülés után 8 hétig nem tudtunk mert fájt a gát sebem de mindketten ki voltunk éhezve, az én páromat nem zavarta a pocakom,bár nekem nagyon kicsi volt kb akkora volt a végén mint másoknak 4-5 hónapos terhesen.
Teljesen érthető a férjed reakciója. Nem azt mondta hogy rusnya vagy mert nő a hasad.
Egyszerűen zavarja a tudat, hogy ahová a férfiasságát beteszi, gyakorlatilag centikre a gyermeke fekszik. És ez nyilván akkor tudatosul a legjobban az emberbe amikor már nő a pocak.
Az én férjem is így volt vele.
Az elején azért nem volt szex, mert igenis féltettük a babát, elég nehezen jött össze. Aztán utána működött minden. Aztán amikor már intenzíven mozgott és nőtt a hasam elég morbidnak tűnt mindkettőnknek. Ezért egyre ritkább lett a szex, aztán el is maradt.
Ettől még más úton módon örömet szereztünk egymásnak szexuálisan. Viszont volt amikor részemről ez félbeszakadt mert elkezdett hullámozni a hasam, és elúszott a pillanat..
A pici pedig nálunk külön lesz. De ha meg egy szobában lesztek, lehet máshol is szeretkezni...fürdő..konyha..másik szoba..előszobafal..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!