Mi lehet ez az érzés? Gyerekkoromba volt hasonló. Miért zavar a nyugalom? Valaki érzett hasonlót, tudja esetleg ez mi lehet?
Nekem az alvással ez nincs összefüggésben (én konkrétan szeretek délután aludni), de ismerem ezt a hasban lévő fura érzést :).
Kicsit olyan, csiklandós, nagyon hülyén fogalmazva kb. mintha azok a nagyon vékony tubiflex kukackák nyüzsögnének a hasamban, vagy nem is tudom.
Olyan mozgásra ingerlő érzés, és ha mozgok, akkor valóban elmúlik.
Pontosan nem tudom, mi is az, amit érzel, viszont a délutáni alvással én is pont így vagyok, mint Te. Ha felébredek, nem tudom, reggel van-e vagy este, összekeverem a napszakokat, kómás vagyok, úgy érzem magam, mint aki másnapos, és igen, a lelkifurdalás... Nem tudom, honnan jön. Nálunk nem nagyon volt kötelező alvás (vagyis nem emlékszem rá), viszont volt egy kislány, akire gyakran vigyáztam nyaranta (még én is gyerek voltam, de mégis idősebb), és ilyenkor nekem is feküdnöm kellett vele az ágyban, szörnyű volt.
Nekem is van egyfajta meg nem fogalmazható érzésem, ami néha a hatalmába kerít, általában fürdés közben szoktam érezni, illetve akkor, amikor a kezem a mellkasomon van. Nagyon érdekes. Egyébként nem szeretem ezt az érzést.
Hány hetes vagy amúgy?
21 hkm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!