A terhesség 7 hetében jött meg az éhgyomri inzulin eredményem (nem terheléses). Az érték 10,58 lett, azonban ennek 8 alatt kell lennie. Tudnátok tippeket adni, esetleg valakinek volt hasonló, le lehet ezt vinni?
Jól megijesztettetek.
Amúgy a cukor értékem jó lett.Nem értem az inzulint miért lett ennyi.Nekem azt mondta ne egyek édességet és egészséges életmód.
Juj, 1000 bocs. Vmiért a cukorértékre gondoltam automatikusan, és ennek megfelelően írtam a véleményemet!!!
Az inzulinnál vsz ez nem olyan súlyos gond, mert sok helyen még 25ig is elfogadják.
Még1szer BOCS!
Én 12 körülivel estem teherbe, akkor kezdtem el a metet, de már nem építettem fel tovább (még csak napi félnél jártam) a férjem és az endokrinológusom tanácsára. A férjem írt utrogestant, hogy minden rosszra gondoljunk (szerintem ha elmondod, hogy IR gyanús vagy, ír a nőgyógyászod), de nem volt semmi gond, már két éves a lányunk. Nálunk is így volt egyébként, elkezdtük a kezelést, és akkor még úgy voltunk vele, hogy biztosan nem sikerül, de azért végülis már mehet élesben a dolog, ártani nem árt alapon (addig védekeztünk), és a 2. hónapban a legnagyobb megdöbbenésünkre megérkezett a pozi teszt.
160 grammos CH diétát csináltam végig, sokat sétáltam, és ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!