Lehetek-e várandós ebben az érdekes szituban?
Ciklus 13. napján együtt voltunk a férjemmel. Fogant is baba, volt 2 pozi teszt, de ez csak kémiai terhesség volt. Vérvételes hcg 2 alatti és vérzéssel el is ment a baba.
Viszont ugyanezen ciklus 24. napján is együtt voltunk a férjemmel. Onnan számolva most vagyok a 14.napon. Létezhet, hogy ebből is fogant baba?
Azért feltételezem, mert rosszul vagyok: hányinger, gyengeség.
Kizárt. Egy ciklusban egyszer van peteérés....ott megfogant valaki, majd kémiai terhességed lehetett a pozi teszt miatt....tehát megjött a mensid.
A 24.ciklusnapon szexeltetek ott nincs ovu, hisz pár nappal később pozi volt a teszted amiből végül mensi lett.
Ne haragúdj, de hogy jött ez a gondolat? XD
Ovu után nincs több ovu. Az egy bekapcs gomb, onnantól teljesen más hormonok dolgoznak mensiig. Nem tudsz kétszer teherbe esni és még menstruálni is közte. Bocsi, de hány éves vagy?
4-es vagyok, lehet én értettem félre valamit, de azt írta a kérdező, hogy egy azon cikluson belül....
Számomra ez azt jelenti, hogy 13. Napi együttlétből ciklus végén pozi lett a tesztje, de 24. Ciklusnap is együtt voltak, abból lehet e még terhes?.... de közben ugye menstruált egyet a pozi hcg teszt után.
Lehet. én így estem teherbe, mensi előtt egy nappal.
De!
12 év után akkor hagytam abba a fogamzásgátlót,ami nagyon be tud kavarni.
Az orvos mondta, hogy ritkán előfordul dupla tüszőrepedés. Mikor volt a második, azt nem tudni.
4hét+5. napon véreztem, 4.hét+6 napon még halvány pozi volt a teszt. 5+1 napon már negatív. Orvos látott, azt mondta vastag a méhnyálkahártya, ez a terhesség jele, de a vérzés nem jó, majd 5+3 napon hcg 2 alatti. Tehát nincs terhesség.
És nem vagyok idióta, de látott már a világ furcsa dolgokat. Emiatt érdeklődtem... mert furán rosszul érzem magam, de ez lehet kémiai terhesség lenyomata is, mert idő mire a szervezet visszaáll a normál kerékvágásba.
Gondolom itt nők válaszolnak, legyünk már egymás felé tisztelettel.
A dupla tüszőrepedés nem egy héttel később történik....hanem az LH csúcs váltja ki ami után 24 órán belül van tüszőrepedés... mondjuk első órában reped egy, és mivel még tart a hormon hatása, 23 órával később még egy.
Ciklus végén akkor van ovu, ha korábban nem sikerült neki....LH csúcs lehet többször, próbálkozik a szervezet, de ovu csak egyszer lesz, utána nem lesz újra lh csúcs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!