Lehetek-e várandós ebben az érdekes szituban?
Ciklus 13. napján együtt voltunk a férjemmel. Fogant is baba, volt 2 pozi teszt, de ez csak kémiai terhesség volt. Vérvételes hcg 2 alatti és vérzéssel el is ment a baba.
Viszont ugyanezen ciklus 24. napján is együtt voltunk a férjemmel. Onnan számolva most vagyok a 14.napon. Létezhet, hogy ebből is fogant baba?
Azért feltételezem, mert rosszul vagyok: hányinger, gyengeség.
Bocsánat, nem akartam tahó lenni, és lehet csak nagyon fáradt vagyok, de annyira értelmetlenül írtad le.
A kérdésben olyan volt, mintha mensi után azt hinnéd, hogy újra terhes lehetsz egy előző ciklusból.
Most viszont szépen leírtad mi volt a helyzet, így egyből másképp hangzik, bár továbbra sem lehetsz kétszer terhes, sajnos, ha a pozitív teszt után a hcg szinted végúl 2 alatti lett, akkor nem lehetsz pár nap múlva ismét terhes. A kémiai terhesség is produkálhat még egy hétig vármit, de ilyen alacsony hcg-vel inkább a közelgő vérzésed miatt vagy vacakul.
Azt sajnálom, hogy így alakult, mielőbbi sikert nektek.
Sajnálom kérdező :(
Nekem is nemrég volt kémiaim, tudom, milyen érzés :(
Bocsi, lehet én is fáradt vagyok, de a számokat még mindig nem értem. Hányadik napon lett pozitív a terhességi teszt, 28. napon? Végül hányadik napon kezdődött a vérzés, 30. ciklusnapon? És most hányadik ciklusnap van attól számítva, 10. napon?
Lehetséges, hogy most lesz megint ovulációd, már a következő ciklusban, és azt érzed.
15/16-os válaszadó: igen, most lenne kb lassan ovu, lehet ezt érzem valóban.
16/16-os válaszadó: nem néztem be, orvos is igazolta, hogy volt itt valami. Uh-n látszódott a "terhesség jele" - így fogalmazott.
"Uh-n látszódott a "terhesség jele" - így fogalmazott."
Na ilyet biztos nem mondott.
A vastag nyálkahártya ugyanis épp annyira terhesség, mint közelgő mensi jele. Mást meg nem láthatott. A vérteszted pedig mondhatni csont negatív terhességre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!