Lánygyerek az apjára hasonlít, tudtok mesélni történeteket, ahol kiderült, hogy az apa génjei megnyilvánulnak a lány viselkedésében, jók, vagy rosszak?
És akkor is a gyerek nem az apával nő fel…
Peldaul a lányom ahogy leültem, szeretett felugráltatni mint az apja. Szeretett parancsolni stb
"Lánygyerek az apjára hasonlít"
EZ vagy igaz, vagy sem, semmivel sem gyakoribb, mint hogy az anyjára vagy más felmenöre hasonlít.
A viselkedése meg végképp nem ettöl függ.
"a lányom ahogy leültem, szeretett felugráltatni mint az apja. Szeretett parancsolni "
Ez nem örökletes, hanem egyszerüen megszokta, hogy hülyének nézhet. Tudod, ki ugrált volna fel, ha másnak valami eszébe jut.
Hogyne tudna megnyilvánulni a természetében. Az ő génjeit is hordozza.
Te meg ha szolgalelkű természet vagy, az voltál partnernek is, ezért lett a gyereked apja az, aki, a gyerek meg megint nem hülye.
"Te meg ha szolgalelkű természet vagy, az voltál partnernek is, ezért lett a gyereked apja az, aki, a gyerek meg megint nem hülye."
Pontosan. Ennek semmi köze a génekhez, ez a _te_ személyiséged hatása.
Ettől függetlenül a gyerek ugyanúgy örököl mindkét szülőtől, függetlenül attól, hogy fiú
ú-e vagy lány. Inkább csak a genetikai betegségek esetén van különbség, mert ott van ami az X és van ami az Y kromoszómához kötve öröklődik.
Nem azt kértem, hogy az én helyzetem elemezzétek, hanem azok szóljanak akiknek ilyen történetük van!
A lányom szeretem, mindenki kifújhat
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!