Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Lánygyerek az apjára hasonlít,...

Lánygyerek az apjára hasonlít, tudtok mesélni történeteket, ahol kiderült, hogy az apa génjei megnyilvánulnak a lány viselkedésében, jók, vagy rosszak?

Figyelt kérdés

És akkor is a gyerek nem az apával nő fel…

Peldaul a lányom ahogy leültem, szeretett felugráltatni mint az apja. Szeretett parancsolni stb

szept. 8. 14:46
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
92%
Külsőre egyáltalán nem hasonlít. A természete kb ugyanaz, pedig sosem találkoztak.
szept. 8. 14:54
 2/21 anonim ***** válasza:
93%

"Lánygyerek az apjára hasonlít"

EZ vagy igaz, vagy sem, semmivel sem gyakoribb, mint hogy az anyjára vagy más felmenöre hasonlít.

A viselkedése meg végképp nem ettöl függ.

"a lányom ahogy leültem, szeretett felugráltatni mint az apja. Szeretett parancsolni "

Ez nem örökletes, hanem egyszerüen megszokta, hogy hülyének nézhet. Tudod, ki ugrált volna fel, ha másnak valami eszébe jut.

szept. 8. 14:56
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
A lányom ugyanúgy néz ki, mint az apja. Amiben rettenetesen hasonlítanak, az a versenyszellem, hogy mindenben neki(k) kell nyerni, a legjobbnak lenni. Jelentsen ez jót, vagy már kóros versenyzést is. Tőlem ez rettenetresen távol áll, ha magamhoz képest kihoztam a maximumot, azzal megelégszem. A humoruk is nagyon hasonló, remekül tudnak nevetni a saját vicceiken, amik szerintem (már) nem viccesek :D
szept. 8. 14:59
 4/21 anonim ***** válasza:
72%

Hogyne tudna megnyilvánulni a természetében. Az ő génjeit is hordozza.

Te meg ha szolgalelkű természet vagy, az voltál partnernek is, ezért lett a gyereked apja az, aki, a gyerek meg megint nem hülye.

szept. 8. 15:10
 5/21 anonim ***** válasza:
92%
Ha ugraltat a gyerek az viselkedesi problema.. ez nem orokletes
szept. 8. 15:38
 6/21 anonim ***** válasza:
83%

"Te meg ha szolgalelkű természet vagy, az voltál partnernek is, ezért lett a gyereked apja az, aki, a gyerek meg megint nem hülye."

Pontosan. Ennek semmi köze a génekhez, ez a _te_ személyiséged hatása.

Ettől függetlenül a gyerek ugyanúgy örököl mindkét szülőtől, függetlenül attól, hogy fiú

ú-e vagy lány. Inkább csak a genetikai betegségek esetén van különbség, mert ott van ami az X és van ami az Y kromoszómához kötve öröklődik.

szept. 8. 15:38
 7/21 A kérdező kommentje:

Nem azt kértem, hogy az én helyzetem elemezzétek, hanem azok szóljanak akiknek ilyen történetük van!

A lányom szeretem, mindenki kifújhat

szept. 8. 15:43
 8/21 anonim ***** válasza:
81%
A lányodnak ez nem a "természete". Hülye példát hoztál.
szept. 8. 16:00
 9/21 anonim ***** válasza:
72%
Van a családban megrögzött hazudozó gyerek. Az anyjával nőtt fel a kezdetektől, aki ennek ellentéte. Az apja, akivel sosem találkozott, kb mindenről mindig hazudott.
szept. 8. 16:04
 10/21 anonim ***** válasza:
48%
Az sem a gének okozzák. Minden kisgyerek elkezd füllenteni, aztán megtanulnak hazudni is. A környezet reakcióján múlik, hogy mi sül ki belőle. De lehet, hogy szorong valami miatt. Sok oka lehet.
szept. 8. 16:39
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!