Mi lehet az oka a folytonos házalásnak?
Mikor a lányom kicsi volt 9 év körüli, bejött divatba az osztályában a pizsama partik, meg hogy a legjobb barátnők egymásnál aludtak.
Nekem ez nem tetszett, de a lányom kisírta, hogy már mindenki csinálja, stb, ismertem azt 2-4 barátnőjét akikkel szorosabb kapcsolatot ápolt.
Ez a szokás megmaradt, aztán ugye aludt az apjánál is időnként, (elváltunk rég) mostanra már ott tartunk, hogy alig van itthon. Most már 17 éves.
Eleinte mondta, hogy azért nem szereti nálam mert nem lakom kertes házban, csak egy csóró panelben és szégyelli.
Valóban a szobája egyszerű volt több évig, de mostanra vettem neki egy kényelmes gyönyörű sokmatracos ágyat, bársony háttámlával, majdnem 400.000 forint volt szállítással együtt, vettem neki világító sminktükörtől kezdve sminkfotelig mindent, új szőnyeget, a szőnyegen kívül mindent ő választott, beleértve függönyöket is. (szőnyegvásárnál nem volt elérhető)
Ki is festettem fehérre ahogy kérte, a falakat.
A szobája most nagyon szép pár éve.
Mégis múltkor körbemutatott benne es megkérdezte, itt lakjak, EBBEN?
Most is alig van itthon.
Tudom , megtettem amit tudtam megis fáj, hogy nem szeret itthon lenni, úgy érzem megse voltam elég ügyes a körülmények megteremtésében mert folyton házal, baratnőknél alszik, lenyeg, hogy ne legyen itthon.
Itthon minden kényelme megvan, csak 2 en lakunk, a hűtő teli a kedvenc kajáival, főzök finomakat.
Nincs stresszelve, nem kell takarítson maga után, csak jöjjön haza.
Én mosok is.
Ez egy nyugalomsziget megis fut innen.
Vajon megjön az esze egyszer?
Vagy csak ilyen típus, szeret folyton szocializálni?
Apám is folyton a havereivel lógott.
"téged orrbarúgással ébresztettek 17 évesen?"
Na, csak kibújt a szög a zsákból, trollocska.
Mert valószínűleg sok vagy.
Reggelire tükörtojást sütsz neki, esélyt sem adsz, hogy feltalálja magát a konyhában.
Elképzelem hogy amint hazaér már nyaggatod, faggatod, hogy mit evett, hol volt, mi legyen a vacsi, kész e a házi, vegye le a ruháját mert pont fehéret mosol.
Amint kilép a szobájából már ott vagy a nyomában, hogy megkenj neki egy vajas kenyeret vagy reszelj sajtot a spagettiére.
Hagyd élni otthon is, te meg keress hobbit, menj bulizni, pasizni, foglald le magad mert így 1-2 éven belül teljesen elköltözik.
A kérdés szempontjából(!) szerintem lényegtelen, hogy megcsinálja-e a reggelit meg kimossa-e a ruhháit vagy sem.
Viszont az is teljesen lényegtelen, hogy milyenek a bútorok. Ha jól érezné ott veled magát akkor ez semmit nem számítana. A kérdés az, hogy miért nem érzi jól magát veled? Erre szerintem nagyon sok lehetséges válasz van, amit anélkül, hogy tudnánk a teljes történet kb. a terhességedtől a mai napig lehetetlen megmondani, de nézzük a legesélyesebbeket:
Ugyan azt írod, hogy bízik benned és beavat az életébe, de azt is hozzá teszed, hogy ez pár havonta történik csak meg, amikor már nagy a baj, valamint az írásod több pontjából levonható az a következtetés, hogy ez nincs így.
Megviselhette a válás, amit a mai napig nem tudott feldolgozni, és amiért (talán jogosan, talán nem, mi nem tudhatjuk) téged hibáztat.
Lehetséges, hogy az apja túlpénzeli, megvásárolja a szeretetét, amivel te az anyagi helyzetedből kiindulva nem tudsz versenyezni, és amivel manipulálja, ellened neveli a lányotokat.
Simán csak tini, akinek most (teljesen normálisan) a barátai az elsők, velük szeretné tölteni az időt.
Mi innen csak a te oldalad látjuk, nem tudjuk objektíven megítélni és mint mondtam, ennél sokkal több a lehetséges okok száma. Őszinte leszek, nem tudom mi a megoldás. Egy ekkora gyereknél már csak azt tudod tenni, hogy bízol benne, támogatod és ha szüksége van rád akkor ott vagy neki. Ha jól nevelted, vissza fog találni hozzád.
"Ja hát igaz ez borzasztó lehet ha törődöm vele"
Jaj, Te mekkora egy hisztis ember vagy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!