Hogyan kezeled gyerekednél a folytonos játszmázást?
Figyelt kérdés
Mikor trükközik, megpróbál átverni, hülyének/süketnek tetteti magát, hogy elkerüljön valamit, amit nem akar megcsinálni, de jutalomra vagy büntetésre hirtelen tudja mit mondtál/mit vársz tőle? Nektek mennyi van ebből hetente? 5-12 éves korig érdekel.2024. jan. 1. 13:27
1/4 anonim válasza:
Újra ott vagy?.
Tudjuk a gyereked 9 éves és lusta,nem csinál semmit,hazudik,teneked felforr tőle az agyvized, stb stb.
Nevelés kérdése.
Az én gyerekem normalisan van nevelve,nem hazudik,nem tetteti magát hülyének...
Szerencsére még tudtam nevelni
2/4 anonim válasza:
Nehezen.
Falra hányt borsó.
Szerintem nem csak a nevelésen múlik, mert te hiába neveled, ha xarik rá.
Személyiségfüggő is a dolog.
Kettőn áll a vásár...
3/4 anonim válasza:
Az első pillanattól kezdve nem engedtük, sem én sem a férjem. Igy nevelődtek fel. Pont az ellentétje a furcsa nekik. No meg a világ.. Idő volt mire kialakult bennük a helyes értékítélet. Sok múlik azon, hogy mit látnak, és mennyire vagy példa előttük, és van-e olyan személy akit tisztelnek, és meg van a kellő tekintélye otthon. De ehhez szerintem mind két félfontos. Egy személy önmagába ezt nem tudja kivitelezni.
4/4 anonim válasza:
Valahonnan veszi a mintát.
Ha nincs eszközöd a gyereknevelésre, szerezz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!