Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan kezeled gyerekednél a...

Hogyan kezeled gyerekednél a folytonos játszmázást?

Figyelt kérdés
Mikor trükközik, megpróbál átverni, hülyének/süketnek tetteti magát, hogy elkerüljön valamit, amit nem akar megcsinálni, de jutalomra vagy büntetésre hirtelen tudja mit mondtál/mit vársz tőle? Nektek mennyi van ebből hetente? 5-12 éves korig érdekel.
2024. jan. 1. 13:27
 1/4 anonim ***** válasza:
72%

Újra ott vagy?.

Tudjuk a gyereked 9 éves és lusta,nem csinál semmit,hazudik,teneked felforr tőle az agyvized, stb stb.

Nevelés kérdése.

Az én gyerekem normalisan van nevelve,nem hazudik,nem tetteti magát hülyének...

Szerencsére még tudtam nevelni

2024. jan. 1. 13:55
 2/4 anonim ***** válasza:
36%

Nehezen.

Falra hányt borsó.

Szerintem nem csak a nevelésen múlik, mert te hiába neveled, ha xarik rá.

Személyiségfüggő is a dolog.

Kettőn áll a vásár...

2024. jan. 1. 14:08
 3/4 anonim ***** válasza:
57%
Az első pillanattól kezdve nem engedtük, sem én sem a férjem. Igy nevelődtek fel. Pont az ellentétje a furcsa nekik. No meg a világ.. Idő volt mire kialakult bennük a helyes értékítélet. Sok múlik azon, hogy mit látnak, és mennyire vagy példa előttük, és van-e olyan személy akit tisztelnek, és meg van a kellő tekintélye otthon. De ehhez szerintem mind két félfontos. Egy személy önmagába ezt nem tudja kivitelezni.
2024. jan. 1. 14:19
 4/4 anonim ***** válasza:
56%

Valahonnan veszi a mintát.

Ha nincs eszközöd a gyereknevelésre, szerezz.

2024. jan. 1. 14:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!