Mit tegyek ha már nem bírom az anyám folytonos beleszólásait a gyereknevelésembe?
Valszeg nem leszek népszerű...
17 évesen akkor is hadilábon állnál az anyáddal, ha nem szülsz gyerekfejjel gyereket.
Ő egyrészt kivan a kamaszkorodtól, másrészt egész nap gyesen van egy hisztis tipegővel.
Amúgy fura, mert csak 6 évvel vagy idősebb a lányomnál, és full azokat a panaszokat nyomod anyádra, amit az én korosztályom a most hatvanas, régi iskola szerint gyereketnevelő anyáinkra.
Szóval ne csinálj semmit. Szar helyzet, éljétek túl, aztán próbálj hamar a saját lábadra állni. Nem lesz könnyű...
Nem neki szultem képzeld el de ha hasznos dolgot nem birsz irni inkább ne is írj maskor. :)
A kérdező kommentje:
Nem neki szultem képzeld el de ha hasznos dolgot nem birsz irni inkább ne is írj maskor. :)
Nem neki szültél? Hm..ki van vele napközben míg te sulizol? Ki fizeti a gyerek dolgait? Te? Nem..anyukád. Nos, tehát tedd fel magadnak a kérdést..kinek is szültél? Na ugye...
Nézd belekényszerítetted az anyukádat egy helyzetbe amit nem ő választott.
Ha nem felel meg az ahogy Ő NEVELI a gyerekedet, akkor be kell iratni bölcsödébe, máris kevesebb a konfliktus anyáddal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!