Mit tegyek ha már nem bírom az anyám folytonos beleszólásait a gyereknevelésembe?
semmit te gyerek vagy ,gyereknek nem valo gyerek. anyukåd a gyereked gyåmja ės igazåbol az anya is mert mire te külön ållo anya leszel mėg hosszu ėvekbe telik.
måskor inkåbb a vėdekezėsre is figyelj oda ,ne csak sexre.
A védekezés mellett esetleg még figyelhetnél a jövőben a
- helyesírásra
- értelmes fogalmazásra
- tisztelere mások irányában, ugyanis amit írtak, nem rossz szándékból írták neked.
Taknyos.
Van olyan opció is, hogy szépen elköltözöl a gyerekkel együtt Anyukádtól és akkor senki nem fog bele szólni, milyen szorosra kötöd a pelenkát. De akkor a pelust, bébi ételt, kajádat is a saját munkád által megkeresett pénzen kell megvenned.
Jól hangzik?
Én a helyedbe inkább jó alaposan meghúznám magam és nagyon meggondolnám, miért is feleselek anyámmal, aki már a gyerekem gyerekét is nevelheti.
olvan akkor nem kell normális valasz megkeseredett kioregedett minta "szulok" :D
24 évesen nem érzem magam kiöregedettnek, viszont a férjemmel SAJÁT házban, SAJÁT fizetésből neveljük a gyerekünket, nem a régi gyerekszobánkban anyuci pénzén. Ha én a szüleim nyakára szültem volna, fülem farkam behúzva rebegnék nekik minden nap hálát amiért vállalták a saját felelőtlenségem következményeinek viselését. Mert mondhatták volna hogy oké kicsim, megtarthatod, de amint egy éves lesz mész a gyárba 3 műszakba már nem vagy tanköteles, és vagy elköltözöl vagy adsz az ittlakásért és rezsiért havi 80 ezret, plusz mindent te fizetsz a gyerekednek, az elhelyezését is te oldod meg míg melózol.
De nem, visszaengedtek iskolába, anyukád életét változtatta meg a te szülésed, nem a tiédet. Te egyedül sose fogsz tudni elköltözni onnan, még 5-10 év múlva is a nyakukon fogsz élni, nulla keresettel. Én inkább visszavennék az arcomból, mert semmit nem tettél le az asztalra amire büszke lehetnél.
kedves kis gyerek
"Jolvan akkor nem kell normális valasz megkeseredett kioregedett minta "szulok" :D
tudod nekem mikor az első fiam született mår felnött voltam iskolåimat befejeztem dolgoztam ės volt lakåsunk a fėrjemel .
nem gyerekėnt iskoláimat be nem fejezve ,anyukåm nyakåba szültem 0 pėnzre gyerekszobåmba egy ujabb gyereket jobban tenėd ha csöndbe maradnål ės örülj hogy anyukåd hajlandó nevelni az unokåjåt mert te mėg jó hosszu ideig nem tudod hiåba fogod betölteni 1 ėv mulva 18 ėvedet.
zert nem irok helyesen mert nem hasznalok ekezetet? Akkor valoban nem irok helyesen:Ddd toled meg kerdeznem hogy szerinted akinek dolgoznia kell a gyereke mellett annak a gyereke nem tekinti anyjanak az anyjat mert dolgozik? :D
Nem, azért nem írsz helyesen mert nem ismered pl az írásjeleket, a mondattagolást és a helyes szórendet.
Az meg megint más, ha valaki dolgozik hogy eltartsa a gyerekét, vagy mással tartatja el, mint te teszed, és még pattog is hogy ez meg az nem tetszik. ha nem tetszik, meglehet ám próbálni egyedül, a mamahotel és papabank nélkül pici lány, és majd akkor meglátjuk hány nap után sírod vissza magad a gonosz anyád kegyetlen és korlátozó viselkedése mellé.
Látszik, gyereket csinálni bárki tud, de felelősségteljes döntést hozni már jóval kevesebben.Mit tennél ha a folytonos hisztid megelégelve anyádék kihajítanának mint azt a bizonyos macskát? Ha közölnék hogy nem támogatják a tanulásod mert nem vagy már tanköteles? Vagy csak a minimumot adják de a gyerekednek mindent neked kell előteremteni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!