Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mi lehet az oka a folytonos...

Mi lehet az oka a folytonos házalásnak?

Figyelt kérdés

Mikor a lányom kicsi volt 9 év körüli, bejött divatba az osztályában a pizsama partik, meg hogy a legjobb barátnők egymásnál aludtak.

Nekem ez nem tetszett, de a lányom kisírta, hogy már mindenki csinálja, stb, ismertem azt 2-4 barátnőjét akikkel szorosabb kapcsolatot ápolt.

Ez a szokás megmaradt, aztán ugye aludt az apjánál is időnként, (elváltunk rég) mostanra már ott tartunk, hogy alig van itthon. Most már 17 éves.

Eleinte mondta, hogy azért nem szereti nálam mert nem lakom kertes házban, csak egy csóró panelben és szégyelli.

Valóban a szobája egyszerű volt több évig, de mostanra vettem neki egy kényelmes gyönyörű sokmatracos ágyat, bársony háttámlával, majdnem 400.000 forint volt szállítással együtt, vettem neki világító sminktükörtől kezdve sminkfotelig mindent, új szőnyeget, a szőnyegen kívül mindent ő választott, beleértve függönyöket is. (szőnyegvásárnál nem volt elérhető)

Ki is festettem fehérre ahogy kérte, a falakat.

A szobája most nagyon szép pár éve.

Mégis múltkor körbemutatott benne es megkérdezte, itt lakjak, EBBEN?

Most is alig van itthon.

Tudom , megtettem amit tudtam megis fáj, hogy nem szeret itthon lenni, úgy érzem megse voltam elég ügyes a körülmények megteremtésében mert folyton házal, baratnőknél alszik, lenyeg, hogy ne legyen itthon.

Itthon minden kényelme megvan, csak 2 en lakunk, a hűtő teli a kedvenc kajáival, főzök finomakat.

Nincs stresszelve, nem kell takarítson maga után, csak jöjjön haza.

Én mosok is.

Ez egy nyugalomsziget megis fut innen.

Vajon megjön az esze egyszer?

Vagy csak ilyen típus, szeret folyton szocializálni?

Apám is folyton a havereivel lógott.

szept. 6. 18:56
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
92%
Neki még sem a nyugalom szigete. A szoba, meg, hogy nem ház csak duma.
szept. 6. 19:05
 2/25 anonim ***** válasza:
94%
A szokásos péntek esti...
szept. 6. 19:09
 3/25 anonim ***** válasza:
94%
Ha nem kamu, akkor nem a lakás,és nem a szoba a baj.Nem attól kell hogy otthon érezze magát valaki,hogy milyen színű a fal.Nem azért nem szeret otthon lenni.
szept. 6. 19:14
 4/25 A kérdező kommentje:
És mitől érezné magát otthon?
szept. 6. 19:22
 5/25 A kérdező kommentje:
Eddig a bútorokba kötött pár éve, most az is megoldva
szept. 6. 19:23
 6/25 anonim ***** válasza:
100%

A bútorok, tárgyak csak kifogás.

Milyen a kapcsolatotok? Meghallgatod? Szoktatok beszélgetni? Közös programokat csinálni? Nevetni, viccelődni? Bízik benned? Elmondja, ha valami bántja, ha valakivel összeveszett?

Amikor elváltatok, azt hogy viselte? Feldolgozta? Segített neki ebben bárki? Kit hibáztat a válás miatt? Mindig hibáztat valakit a gyerek, hidd el...

Lehet, hogy nem megfelelő a kapcsolatotok, és dolgozni kell rajta. Nem keveset.

Lehet, hogy tényleg jobban szeret barátnőzni, eljárni otthonról. Kamasz, ilyenkor általában a szülők cikik...

Legrosszabb esetben pedig sajnos a lányod felszínes, anyagias. Remélem, hogy nem így van.

szept. 6. 20:18
 7/25 A kérdező kommentje:

Meghallgatom, kikéri a tanacsomat a fiúkkal, ezek szerint bízik a véleményemben, tudja, hogy nem vagyok buta. Ez párhavonta történik csak, amúgy nagyon titokzatoskodó, pedig tudja hogy bennem bízhat, tudja ő is, sose adtam ki a titkait, nem aláztam meg mások előtt, még a bort is megmutatta a táskájában amivel bulira készült.

Nekem tartogatja a nagyobb bajait, nem az apjának meséli, aki csak szidná és büntetné, szinte várva az alkalomra.

Közös programot velem nem akar, csak a barátnőkkel, sőt, nem is szívesen mutatkozik velem az utcán a társaságomban (nem vagyok egy rút banya) meg mégis nagyon titkolózós ami a maganéletét illeti, mindent harapofogóval kell kiszedni belőle. Csak ha nagy a baj akkor nyílik meg.

A válás nehéz volt, de az apja mellett nem lehet élni, mert veszekedős őrült, ezt mar a lányom is látja.

Ennek ellenére lehet nem dolgozta fel hogy az apja egy rossz ember, ahogy én sem, mert a következményeit máig viseljük, a rosszabb anyagi helyzet stb

szept. 6. 20:38
 8/25 A kérdező kommentje:

Ha reggel bekopogok a szobájába, hogy kész a reggeli, kitessékel

Kopogás nélkul nem megyek be soha, mégis mindig zavarom, mert épp beszélget, vagy látni sem akar.

Azt látom hogy itt a fórumon fiatalok akiket egesz életükben hidegen ridegen kezeltek a szüleik es sajnáltak tőlük egy rágógumit, elveszik a gyerekük fizetését, ütik vágják őket, azok látom tisztelik a szüleiket!

Es keresik jobban a szüleik társaságát.

Egy ilyen mint én aki mindet megad, amit tud, szívét kiteszi az asztalra, annak csak fújolás jár.

szept. 6. 20:42
 9/25 anonim ***** válasza:
73%

"Ha reggel bekopogok a szobájába, hogy kész a reggeli"

. Egy 17 éves gyereknél?

Mondom, hogy ez egy vicc...

szept. 6. 20:47
 10/25 A kérdező kommentje:
Miért, mi a gond, hogy megkészítem a reggelit? Mert ő lusta magának tükörtojást készíteni, és összerág valami nutellás kenyeret inkább, miért 9 es, téged orrbarúgással ébresztettek 17 évesen?
szept. 6. 20:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!