Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Elmondanád a gyerekednek, ha...

Elmondanád a gyerekednek, ha kérdezi, hogy ő lombikbébi?

Figyelt kérdés
Nyílván ha az
aug. 27. 13:05
1 2 3 4 5 6
 41/55 anonim ***** válasza:
64%
38# egy ilyen embert sem ismerek akit ez érdekel...nem tudom neked mi bajod van.
szept. 17. 08:07
 42/55 anonim ***** válasza:
0%

41: jellemző felfogás, ha te nem ismersz ilyet, akkor nem is létezik 🙈 milyen bajomnak kéne lennie, hogy foglalkozzak magammal, saját magam megismerésével?

Plusz te mit aposztrofálsz bajnak? Depresszió? Öngyilkossági hajlam? Vagy mit???

szept. 17. 08:47
 43/55 anonim ***** válasza:
64%
42# nem mondtam, hogy nem létezik ilyen, arra utaltam csupán, hogy ez nem olyan általános dolog, mint ahogy többen itt előadjátok. Mármint ez , hogy valaki azzal foglalkozzon, hogy milyenek voltak a fogantatása körülményei. A legtöbben pont letojjàk és szerintem semmi káruk nem származik belőle.
szept. 17. 12:53
 44/55 anonim ***** válasza:
37%

Normális ember nem foglalkozik ezzel.

Én jártam pszichológusnál, kettőnél is voltam életem különböző szakaszában több évtized eltéréssel. Mindegyik sokat kérdezett a kisgyerekkoromról, szüleimhez való viszonyomról, de egyik sem kérdezte meg, hogy hüvelyi úton vagy császárral születtem, ill. természetes úton vagy lombikkal fogantam meg.

#38 színtiszta baromságot írt.

szept. 17. 12:59
 45/55 anonim ***** válasza:
50%
44# dettó ugyanez!
szept. 17. 13:11
 46/55 anonim ***** válasza:
43%

Biztos azért ilyen népszerűek a születés csoportok, mert senkit nem érdekel. Aki kicsit is ért a pszichológiához, tudja hogy perinatális időszaknak ugyanolyan fontos szerepe van az életünkben, mint az első évnek.

De szerintem hagyjuk. Mert nem akarjátok érteni, és ez rosszabb mintha csak tudatlanok lennétek a témában. Utóbbi orvosolható, az előbbivel meg nem lehet mit kezdeni… 🤷‍♀️

szept. 17. 15:57
 47/55 anonim ***** válasza:
31%
Jajj 46os ne egesd magad, légyszi. Igen, számít, mi történt születés előtt és körül, de itt nem maga az számít, hogy valaki pl császárral született, vagy nem, hanem inkább az anyai érzései. Akit mondjuk az anyja nem akart, és legszívesebben inkább elvetette volna, na az az ember szinte tuti utalni fogja magát.
szept. 17. 17:09
 48/55 anonim ***** válasza:
29%

46-os, jaja, biztos az én pszichológusaim tudták rosszul a szakmájukat, hogy arról semmit se kérdeztek.

Tudod, ők VALÓBAN szakemberek. Nekem tehát ők a mérce, nem te, aki névtelenül írod az abszurd, és a szakemberek véleményével szembe menő véleményedet.

szept. 17. 18:46
 49/55 anonim ***** válasza:
53%
#44 Ha elmúltál 30 éves nyilván nem kérdezik meg, hogy lombikos vagy-e, mivel akkor még a fehér holló kategória volt. 1988-ban született Magyarországon az első lombik baba, 1988 és 1997 között évi 18-22 lombik baba született. Ha te lennél annak az évi kB 20 lombik babának az egyike normális esetben a pszichológusnak kérdezni se kellene mondanád, hogy az első lombik babák között voltál. (Nekem voltak 1993-as lombikos évfolyamtársaim, mindenki tudta, hogy lombikos ikrek voltak)
szept. 18. 08:19
 50/55 anonim ***** válasza:
29%

De császármetszés akkor is volt.

Egyébként ha a ritka kivétel lombikos lettem volna, akkor is miért mondtam volna? Ez csak a te agybajod, hogy azt képzeled, mindenki rá van feszülve erre.

Azt kérdezték a pszichológusok, kisgyerekkoromból milyen emlékeket tudok felidézni. Én meg balatoni nyaralásokról meséltem nekik, amikor a part menti homokozóban várat építettem, meg a nagyszülői házról, ahol körtét eszegettem, amit apukám és nagypapám szedett nekem. Eszembe nem jutott volna a fogantatásom körülményeiről beszélni, hiszen nem arról kérdezett.

szept. 18. 09:19
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!