Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, kihez forduljak?

Mit csináljak, kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Úgy látszik az amitől féltem, bekövetkezett

10 éves lányomat pár ugyanennyi idős lány zaklatja.( Jobban mondva az egyik lány 10 éves, a másik kettő pedig 11-12 éves)

Először kezdődött azzal, hogy felhívták, telefonon, majd jöttek a trágár üzenetek .

Legutóbb tudomásomra jutott, hogy csúnya szöveget firkalnak nyilvánosan a településünkön a lanyomrol egy falra

Aztán ezt meg szerettem volna oldani, de az anyukák nem voltak erre hajlandóak.( A lányok azt mondták ők nem voltak azok)

Ma a lányom egy újabb üzenetet talalt, konkrétan a neve és egy akasztott ember volt odarajzolva.

Az anyukákhoz nem tudok fordulni, nem hiszik el mi történik .( Főleg az egyik nem, konkrétan leharapja a fejemet).

100 százalék, hogy azok csinálják akikre gondolok

Féltem a lányomat

( Tudom azt is, hogy a lányomnak szánják ezeket az üzeneteket, mert ő az egyetlen ilyen nevű a faluban, és egy illető látta ezeket a lányokat firkalni, csak későn szólt nekem, így nem tudom bizonyítani, hogy ők voltak )

2024. aug. 12. 19:26
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

Röviden ennyi, kíváncsi vagyok mi lesz ennek a vége.

A szülők biztos kígyót békát fognak rám kiabálni dehát teljesen letojom őket, nevelni kellene a gyerekeiket és ez nem történt volna meg.

aug. 14. 09:21
 22/24 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon drukkolok, jól tetted! Kiabáljanak rád. Szégyellhetik magukat meg a hülyegyerekeiket. Még pártolják ezt az egészet. Nem azt mondom, mindenki a sajátját védi, na de ez pont nem az az eset.

Meg fogja keresni őket a rendőrség. Majd utána kuss lesz. Nagyon remélem...

aug. 14. 09:23
 23/24 A kérdező kommentje:
22, én is ezt mondtam, hogy oké, mindenki a sajátját védi, de ha valamiben ludas a gyerekem, nem hárítok, meg pattogok, hanem igenis belátom, hogy a gyerekem rosszat csinált.
aug. 14. 09:26
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szülőknek pont annyi eszük, mint a gyerekeiknek.
aug. 14. 09:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!