Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Hétfőn műtötték kisfiamat...

Hétfőn műtötték kisfiamat orrmandulával. Úgy tudtam a legkissebeket műtik elsőnek. Ilyenkor mit csináljak? Tűrjem? Forduljak a kórház vezetőségéhez?

Figyelt kérdés

Erre az orvos 22 éves protekciós lányt műtött elsőnek, utánna egy 31 éves férfit.4 évesem étlenn szomhan volt 10 óráig ott sírt.

Ők mindketten kétágyas szobában voltak egyedül mi meg 8an egy szobában. Annyira bosszantó :(

2017. jún. 14. 21:15
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
86%

Gondolom éjfél után nem ehetett, igaz? De amúgy sem hiszem, hogy éjszaka etetni szoktad alapvető esetben. Azért 10-ig kibírni nem hiszem, hogy annyira hihetetlenül nehéz (nekem is van egy 4 évesem), tehát ez biztosan nem a kórház hibája. "Úgy tudtad..." ez aranyos mondat...

Van valami baja ebből kifolyólag? Mert ha nincsen akkor elég nagy probléma, hogy a dolgokat így látod. Elég sok negatív dolog fog még téged érni, ha ezen ennyire kiakad, kivéve:

1. a gyerekednek valami baja lett ebből kifolyólag (sírást én nem érzem bajnak)

2. este 10 szerepel a kérdésben

Egyébként nyugodj meg, és örülj, hogy túl van rajta a gyereked!

2017. jún. 14. 21:22
 2/11 anonim ***** válasza:
84%
nincs semmi előírás arra, ki az első. Fogalmad sincs róla, hogy annak az orvosnak, akinek az első volt a betege, utána milyen egyéb dolga volt, ment szakrendelni, stb.
2017. jún. 14. 21:22
 3/11 anonim ***** válasza:
89%

És ha bepanaszolod? Akkor se tudod visszacsinálni. Ugyanúgy várt a gyereked x órát stb.

Egyébként ha körülnézel láthatod hogy a balesetin vérző emberek állnak 5-6 órát mire kezelik őket, mert kevés az orvos és sok a beteg.

2017. jún. 14. 21:23
 4/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem sok értelmétlátnám a panasztételnek. Utólag már mit tehetnél? Azt sem tudhatod, és nyilván nem is mondhatják el, milyen orvosi szempontok játszottak közre, ha ugyan ilyenek alapján született ez a sorrend. Ha meg nem, azt pláne nem vallják be.
2017. jún. 14. 21:23
 5/11 anonim ***** válasza:
92%
azt meg se kérdezem, honnan tudod, hogy 22 a lány és 31 a férfi...
2017. jún. 14. 21:24
 6/11 anonim ***** válasza:
73%

Mi BERA vizsgálatra vártunk úgy,hogy szintén éjfélig lehetett volna enni és reggel 6-kor ihatott utoljára. Megjegyzem,7-re mentünk és fél 1-kor altatták el. Kínunkban vizeztük a cumiját és a szájukat a piciknek,keserves volt a melegben.2 évesek voltak és egy vidéki 7 éves,szenvedés volt mindenkinek.

Én is többször kérdeztem reggel 9-11 körül,hogy nem-e ihatnak egy fél pohár vizet... Nem,mert lehet,hogy ő következik.Mindenki kérdezgette néha,hogy akik az utolsók lesznek,azok bőven dél után kerülnek sorba,hogy ihatnak-e,de nem lehetett. Mi utolsó előttiek voltunk.

Nem szóltam senkinek,de a környéken,akit ilyen vizsgálatra küldenek,tudattam,hogy ez várható ( elmondtam tájékoztatásképp a gyerekorvosnak és a védőnőnek,mert ritka ez a vizsgálat,de hátha valakinek jól jön a tapasztalat. Persze azzal együtt,hogy mit kell vinni)

2017. jún. 14. 22:14
 7/11 anonim ***** válasza:
85%
Betegjogi képviselőhöz fordulhatsz, de nem hiszem, hogy történik valami azonkívül, hogy kiadod a mérgedet.
2017. jún. 14. 22:39
 8/11 anonim ***** válasza:
43%
Én is ezen gondolkozom hogy ha órákig sírt a gyereked akkor miért nem vele foglalkoztál, miért azzal hogy épp ki van a műtőben?
2017. jún. 15. 07:30
 9/11 anonim ***** válasza:
47%

Tavaly engem 25 évesen 9-kor műtöttek utánam volt a szobatársam 10-kor és utánunk egy 3 éves kislány mindannyiunknak a garatmandulája lett kiműtve.

Nincs erre semmi szabály h kor szerint lenne a műtét…

2017. jún. 15. 10:47
 10/11 anonim ***** válasza:
30%

"Úgy tudtam a legkissebeket műtik elsőnek"

Nem jól tudod. Nincs ilyen kötelező irányzat. Sőt, mivel a felnőttkorban bármely mandulaműtét problémásabb, mint gyerekkorban, érthető, hogy előrevették őket.

De tudod mit? Fordulj a kórház vezetőségéhez! Tuti csak pár órát várakozol, mire sorra kerülsz, és elhajtanak egy egyszerű magyarázattal.

2017. jún. 15. 11:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!