Másnak is ilyen rémálom volt a babával a gyerekosztályon?
4 hetesen kórházba vittem a babámat mert egész nap ordított és tudtam, hogy valami nincs rendben. Hazaküldtek, hogy túletetem. Majdnem 1 héttel később visszavittem, akkor bent kellett maradni de ugyanúgy ennyit mondtak, hogy túletetem, hasfájós, majd kinövi. De rutin a vizeletvizsgálat szerencsére. Megjött az eredmény, a vizelete már zsúfolfa volt gennyel. Onnantól mindenki nagyon normális volt. Még egy hetet töltöttünk bent mire kitisztult a vizelete.
Nyíregyházi kórház
Másfél éve volt, azóta is hallottam olyan tapasztalatokat, hogy nem foglalkoznak sokmindennel, elbagatelizálnak dolgokat és nem veszik észre a húgyúti fertőzést pl és vesemedence gyusziig fajul. Ja, már amikor először bevittem látszott UH-n vesetágulat, szóval illett volna gondolniuk rá.
Az enyém 2 nap alatt 100 ml tápszert ivott meg 40 fokban. Nem akart enni. 3 napig voltunk bennt. Édesítőszert tettek a tápszerbe, hogy egyen. Persze így már elfogadta. A záróra azt írták rosszul tápláltam, túl sűrűn akartam etetni.
Otthon édesítőszer nélkül megint nem evett. Később kiderült, hogy tejallergiás....
Debrecen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!