Amióta terhes vagyok sokkal gyakrabban, szinte 2-3 naponta vannak rémálmaim, ha nincs és rámálmom akkor is óránként felkelek, egyáltalán nem tudok egy jót aludni. Tudok tenni valamit ellene?
Tudatosan a pozitiv gondolkodasra koncentralni.
Én volt idő hogy mindig az exszel álmodtam csupa jókat mint a filmekben, egy nap átfutott az agyamon hogy minek álmodok én ilyen gyökér emberrel, onnanstol megszűntek az álmok.
Velem is ez a baj. Nem tudok ellene tenni semmit. Próbáltam meditációt, kamilla teát, magne b6 álom-ot, de semmi se segít.
24hkm
Nekem olyan rémálmaim voltak az első pár hónapban, hogy volt, hogy hánytam ébredésképp :(
Aztán elmúlt, és jöttek a lucskos álmok ;)
Azért vannak a rémálmok,mert lassabb az emésztés ill. nyomja a baba a hólyagot, így jönnek a jó kis feszült,nyomasztó álmok a felületes alvás miatt.
Minél összeszedettebben táplálkozol,annál jobban fogsz tudni aludni. Bár pl. az elején ez sem segít, olyan hormon löketet kap a szervezet h nehéz átállnia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!