Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Másnak is ilyen rémálom volt...

Másnak is ilyen rémálom volt a babával a gyerekosztályon?

Figyelt kérdés
Két hónapos a baba, a gyerekorvos beutalta a kórházba hasmenés miatt. Nagyon hasfájós, reménykedtem, hogy tényleg kapunk végre segítséget. Egy fiatal, nagyon lekezelő doktornő vette fel, ránézésre megállapította, hogy nagy baba, biztos túl sokat eszik, nincs rendszer. Hiába mondtam, hogy a hasmenés előtt hatszor evett egy nap, éjjel egyszer kelt. Négyóránkénti etetést írt elő akkora tápmennyiséggel, ami ahogyan utánaolvastam, jóval kisebb, mint egy ekkora baba napi adagja. A négy órából az utolsó egyet végigüvölti az éhségtől, de nem tudok neki adni, mert ők adják ki a tápszert. A hasmenésével nem is foglalkoztak azóta se, annyit mondott a doktornő, hogy hanem tömjük minden nyaffanásra a szájába a cumit, elmúlik. Azt érzem már, hogy mindent rosszul csináltam... Karban altattam délután, egy nővér odaszólt, hogy "Na, ez a gyerek is el van rontva, az apja is csak totyogott vele." Éjjel szintén altattam amikor benézett egy másik nővér, annyit mondott, hogy ne táncikáljak vele, tegyem le és majd elalszik. Ott már visszakérdeztem, hogy szerinte a két hónapos babának tényleg egyedül tudnia kéne elaludni egy idegen kiságyban, miközben éhes és fáj a hasa? Elegem van, haza akarok menni, a valódi problémánkkal, amivel odamentünk, senki nem is foglalkozik. Nektek is ilyen negatív tapasztalataitok vannak vagy csak én fogtam ki?

2017. márc. 19. 06:41
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
86%

Sokszor voltunk kórházban, mindig borzasztó volt, de nem az ott dolgozók, hanem az infrastruktúra (hiánya) miatt (földön alvás, folyosó végi szülői mosdó), a többi szülő viselkedése (másokra való tekintet hiánya - zajongás, villanykapcsolgatás mintha otthon lenne) és nyilván maga a betegség, az aggódás, gyomorgörcs, tehetetlenségérzet miatt.

Melyik kórházban vagytok?

2017. márc. 19. 08:34
 12/16 anonim ***** válasza:
64%
*11-es vagyok: ez is Db, DEKK
2017. márc. 19. 08:35
 13/16 A kérdező kommentje:
Veszprém. Vannak nagyon kedves nővérek is, de sajnos jóval flegmábbak is. Pedig optimista voltam. A szülészeten a csecsemősök sokat segítettek, onnan nagyon pozitív véleménnyel jöttünk haza.
2017. márc. 19. 08:38
 14/16 anonim ***** válasza:
76%
Egy akkora babának nem 4 óránként kéne ennie...Nem vagy rossz anya. Gyertek haza saját felelősségre. Nekem 4 éve Nyíregyházán ugyanilyen rossz tapasztalataim voltak. Valószínű, hogy már úgy adtak haza bennünket a szülészetről, hogy húgyúti fertőzése volt, így 6 nap múlva visszakerültünk. Megkaptam az alig 2 hetes szépen evő gyermekemre, hogy alultáplált (56 cm és 4 kg-val született), a tejem mire elengedtek bennünket, szinte teljesen elment. Mondjuk nekem hozott be a férjem tápszert, nem vártam meg, hogy ők adjanak. Ja, és amikor megjegyeztem, hogy a fájó gátsebemmel nem tudok egész éjszaka egy sz.r széken ülni, akkor megkaptam, hogy nem muszáj bent maradnom a babámmal...
2017. márc. 19. 10:16
 15/16 anonim ***** válasza:
100%
szia. Nekem koraszülött a kisfiam. 2 hónaposan minket is beutaltak a kórházba mert lázas lett,azzal az indokkal h ennyi idősen nem lehetne magas laza. Na ami ott volt..szintén nem jól etetem,nem eszik eleget..ne ringassamm..nem érzékeli még h hol van mert pici...egész végig üvöltött. Férjemmel saját felelősségre haza hoztuk mert läza már nem volt. Nagyon lekezeloen beszéltek velünk, erre férjem közölte,h mire a doki levanszorog az osztályra addig ha ne adj isten megint lázas lesz a gyerek bent leszünk vele előbb..5 percre lakunk.na akkor elengedtek minket. Semmi baja nem lett a gyereknek be se lázasodott. Nyugodtan tudott otthon aludni. Ha úgy látod nincs komoly baja a picinek akkor állj a sarkadra. De ha még mindig hasmenése van maradjatok de ne hagyd magad. Férjem mondja mindig ők is olyan emberek mint mi. Ugyanolyat sz@rnak.
2017. márc. 19. 15:26
 16/16 anonim ***** válasza:
Veszprémben mi is voltunk 1 éjszakát az intenziven, MR után megfigyelés miatt. Csak rosszat tudnék mesélni. Azt sem tudták megmondani előtte, bent kell e maradni éjjelre. Soha nem mondtak semmit vagy epp ellentétes infókat. Másnap reggel kérdeztük, mikor mehetünk haza. Nem tudjak, majd jon a doki, de nem tudni mikor. Fél ora mulva meg jóformán kidobtak minket, higy mehetünk. Mikor lesz eredmény? Hát azt az MRnel kellett volna megkérdezni. Hozateszem, higy a felvételt a melletunk lévő szobában néztek meg a vizsgálat utan azonnal. A gyereket nem rakhatom az én ágyamra, sétálni nem mehettünk a totyogos gyerekkel. Sorolhatnek meg sok mindent... De inkabb nem. Nagyon sajnállak, el tudom képzelni, milyenek lehetnek.....
2017. márc. 21. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!