Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Betegségek, oltások » Ha látogatáso tilalom van a...

Ha látogatáso tilalom van a gyerekosztályon a kórházban, az anyukák sem lehetnek bent a kicsikkel?

Figyelt kérdés
Influenzás a kislányom és asztmája van, próbálok mindent, de attól félek, nem ússzuk meg. Ugye nem kell egyedül bent hagyni? Bp. Madarász utcaiba tartozunk.
2015. jan. 28. 17:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Hívd fel a kórházat kérdezd meg.

De biztos nem kell egyedül hagyni mivel te nem látogatod hanem ott vagy vele mindennap, viszont nem mehet be hozzátok senki. Megbsztem te se járhatsz ki be.

Mennyi idős?

2015. jan. 28. 17:13
 2/7 anonim ***** válasza:
Tudtammal 1 szülő bent lehet egyszerre.
2015. jan. 28. 17:17
 3/7 A kérdező kommentje:
3 éves.
2015. jan. 28. 17:19
 4/7 anonim ***** válasza:
Nekem majdnem 2 éves volt a lányom, amikor bekerült a kórházba. Akkor maradhattam volna bent vele, ha be vagyok oltva influenza ellen és tudom igazolni, hogy már több mint 5 hete megkaptam! Mivel nem voltam beoltva, nem maradhattam bent vele! Tatabányai kórházban volt.
2015. jan. 28. 18:20
 5/7 anonim ***** válasza:
23%
Bent maradhatsz vele! Többször voltam a kórházban a lányommal,de mindig bent maradhattam vele.
2015. jan. 28. 18:40
 6/7 anonim ***** válasza:
Elvben nem küldhetnének el, akkor sem, ha nem vagy beoltva.
2015. jan. 28. 18:53
 7/7 anonim ***** válasza:

bethesdában voltunk 2 éve, szintén le volt zárva a kórház. gyerkőcöm az influenza után, szövődmény miatt került be, nagyon nagy bajt okozott a betegség. nekünk azt mondták, hogy csak 1 személy lehet bent vele, de mikor délután jött a férjem, én nem mentem el, nem szóltak semmit. amikor meg már komoly beavatkozások voltak, akkor a nagyszülők is bejöttek, senki még csak csúnyán sem néztek ránk. de nálunk tényleg nagyon kemény napok voltak, szóval inkább erre fognám.

mi egy ágyat kaptunk, szóval egy szülő biztos, hogy bent lehet, csak a látogatás tiltott

2015. jan. 28. 19:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!