Hogyan kezelitek amikor kivánjátok a szexet, de az orvos nem javasolja?
Ismeretlen okokbol volt bevérzésem,igy nem tanácsolja a doki.
15-hetes vagyok. Végig tiltani fogja a doki?
Ez nagyon rossz lessz ugy érzem...
bizony, rossz a lessz!
sehogy nem kellett kezelni, a babám volt a fontos akkor ott, tartom magamat annyira intelligensnek, hogy leküzdjem ezt a fiziológiai szükségletet :)
36. héttől lehetett újra, addig 18-34 hét között véreztem, végig feküdtem, kórházban is, végig aggódtuk azokat a heteket
Lesz, nem lessz...
Úgy lehet bírni, hogy emberek vagyunk nem állatok, létezik önuralom, ha gyereket vállal az ember számolni kell azzal, hogy le kell mondania bizonyos dolgokról.
Szia,
Teljesen megértelek. Nálunk 8 hetes kortól van betiltva a szex (orgazmus is) méhszájon fekvő lepény miatt. Nem kellett feküdni egész nap, de le voltam tiltva egy csomó dologról - guggolás, hajolás, emelés. Azóta javult a helyzet, mert már csak a méhszáj szélét érinti a lepény (12 hetes uh), így már fizikailag aktívabb lehetek, mehetek dolgozni is, de a szex lesz az utolsó, amit engedélyeznek. Most 14 hetes vagyok, jövő héten kell visszamennem a dokihoz és nagyon remélem, hogy már teljesen jó helyen lesz a placenta.
Iszonyú nehéz volt eleinte, mert mióta terhes vagyok sokkal jobban kívánom a szexet. Korábban többször volt abból feszültség, hogy a páromnak nagyobb az étvágya, és olyan jól érintett mindkettőnket, hogy végre egyezünk a kérdésben. Persze miután bevéreztem egy hétig gondolni se mertem a szexre, de aztán újra jött a vágy. És nemcsak a szex volt a probléma, hanem hogy otthon kellett maradnom és közben alig csinálhattam valamit. Úgy éreztem, mintha nyomorék lennék és még a nőiességemtől is megfosztottak volna. Tudom, hogy túlzás, de így volt. És mivel a felfokozott libidó nem hagyott alább egyre vadabb álmok kezdtek kísérteni és nagyon meg voltam ijedve/ bűntudatom volt, nehogy véletlen alvás közben orgazmusom legyen. Azóta lett jobb a helyzet, hogy egyrészt visszamehettem dolgozni, másrészt a párom elmondta, hogy így is szuper nőies vagyok, imád, túl leszünk ezen is és milyen kivételes lesz majd az első alkalom a hosszú szünet után.
Csak kitartást tudok kívánni neked. Mi azt találtuk ki (miután betelt a pohár és sírva fakadtam), hogy heti egyszer elmegyünk randizni és úgy teszünk a szex terén, mintha csak most ismerkednénk - vagyis csak petting engedélyezett. Így betartunk minden szabályt. Nyilván a jó mellett ott van közben a rossz is, hogy sokkal többet kívánnék, de mégis a lelkemnek segít és úgy érzem az övének is.
Tisztában vagyok vele hogy a baba érdekében lelehet mondani a szexről.
A kérdésem az volt hogy ha a kismama eljut odáig, hogy túl van a sokkon,amit kapott.Amikor szembesűlt azzal hogy árthat a babának. És kivánja a párját az hogyan éli meg,amikor már igenis KIVÁNJA.
Kedves 5-ös köszönöm hogy leirtad. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!