17 Hónapja hogy szültem, azóta a szex sajnos néha rémálom, szárazabb vagyok mint régen terhesség előtt, pedig vonz a párom! Volt ilyen tapasztalata valakinek? Elég kellemetlen, nemtudom mit lehetne tenni.
Erre naguob egyszeru megoldas a sikosito, jo sok.
Szoptatsz neg ? Mert akkor a hormonok miatt is lehet.
Nyújtsátok az előjátékot, ha ez nem segít használjatok síkosítót!
Én császáral szültem, de nekem is volt így nagyon sokáig! Azt mondják a hormonok.
A fiúnk 3 lesz nemsokára, most kezd alakulni a dolog megint.
Nálam az is baj volt, hogy nem tudtuk akkor amikor jól esett volna, estére meg hullák voltunk mindketten...
Bár még nem szültem így a válaszom lehet nem releváns, de nekem akkor nem szokott sikerülni a nedvesedés ha fáradt vagyok vagy nem tudok koncentrálni rá.
Lehet a baba jár ilyenkor is (akár tudat alatt) a fejedben, illetve ott a fáradtság is.
Nekem síkosítóval soha nem volt olyan, sőt jónak se mondhatnám, olyankor fáj a tágulás.
Talán ha tudatosan tudnál rá készülni és pihennél aznap, könnyebb lenne.
Ezeket csak gondolom, lehet nincs így, nincs baba melletti tapasztalatom. De hátha....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!