Miért van ilyen sok felelőtlen, hülye fiatal?
Egyszerűen minden napra van legalább 10 olyan kérdés,melyben tini fiú, vagy lány ecsetelgeti hogy nemi életet èlnek, de nem védekeznek (de természetesen ne ítélkezzen senki felettük) és terhes lehet-e a lány.Ilyen idős koromban (most 29 vagyok) basszus duplán vèdekeztünk a párommal óvszer + fogamzásgátló, így visszagondolva kicsit túlzásnak tűnik, de még mindig inkább a túlzás, minthogy ilyen helyzetbe kerültem volna....
Mit gondoltok erről?Miért ilyen ostobák a mai fiatalok?
Azért,mert ez a generáció a "yolo" szerint él,éljünk a mának,habzsoljuk az élvezeteket,ne gondoljunk a következményekre...én is sajnos hajlamos vagyok nem gondolni a védekezésre,nem szedek gyógyszert és sokszor óvszert sem használunk,csak megszakításos védekezés.Eddig hatásos..:)
20L
Utolso, a megszakitas pont semmire nem jo, ha gyereket akarsz, akkor sem idealis, ha nem, arrol ne is beszeljunk.
Szulnel vagy a yolo elbir egy abortuszt is?
Nem a mai fiatalok ostobák. Arányaiban mindig voltak legalább ennyien, akik nem tudták, hogy mit kéne csinálniuk, csak média híján, ha nem voltál érintett, nem tudtál róla.
Egyébként legalább akkora ostobaság mindig degeneráltnak nézni az utánad lévő generációt. Pláne ha azt nézem, hogy hány VELED EGYKORÚ nő picsog itt napi szinten, hogy másfél hét múlva kéne megjönnie, negatívat tesztel, de fáj a foga, terhes e. Miért olyan hülyék a veled egykorúak? ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!