Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van ilyen sok felelőtlen...

Miért van ilyen sok felelőtlen, hülye fiatal?

Figyelt kérdés

Egyszerűen minden napra van legalább 10 olyan kérdés,melyben tini fiú, vagy lány ecsetelgeti hogy nemi életet èlnek, de nem védekeznek (de természetesen ne ítélkezzen senki felettük) és terhes lehet-e a lány.Ilyen idős koromban (most 29 vagyok) basszus duplán vèdekeztünk a párommal óvszer + fogamzásgátló, így visszagondolva kicsit túlzásnak tűnik, de még mindig inkább a túlzás, minthogy ilyen helyzetbe kerültem volna....

Mit gondoltok erről?Miért ilyen ostobák a mai fiatalok?

2016. szept. 1. 22:05
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
76%
Erre tenyleg azt lehet mondani, hogy felelotlenek, butak. Amikor en 17 eves voltam, nem volt internet. Eskuszom, tobb eszuk volt a fiataloknak. Most annyi helyrol tudnanak informalodni akar nevtelenul is...
2016. szept. 1. 22:13
 2/25 anonim ***** válasza:
70%
Mi is duplán védekezünk, nem vagytok egyedül. Hogy miért van ennyi? Ezen már én is sokat gondolkodtam. Ráadásul az abortusz témakörben is leginkább ők kérdeznek.
2016. szept. 1. 22:15
 3/25 anonim ***** válasza:
71%
Régen is voltak felelőtlen fiatalok.Voltak leányanyák is. Csak akkor nem a gyakorin öntötték ki a lelki bajaikat.
2016. szept. 1. 22:19
 4/25 anonim ***** válasza:
0%

Azért,mert ez a generáció a "yolo" szerint él,éljünk a mának,habzsoljuk az élvezeteket,ne gondoljunk a következményekre...én is sajnos hajlamos vagyok nem gondolni a védekezésre,nem szedek gyógyszert és sokszor óvszert sem használunk,csak megszakításos védekezés.Eddig hatásos..:)

20L

2016. szept. 1. 22:21
 5/25 A kérdező kommentje:
Biztosan régen is voltak, de ma már tényleg annyi lehetőségük van utánanézni, rengeteg védekezési mód közül választhatnak nem úgy mint régen és mégis....
2016. szept. 1. 22:23
 6/25 anonim ***** válasza:
78%

Utolso, a megszakitas pont semmire nem jo, ha gyereket akarsz, akkor sem idealis, ha nem, arrol ne is beszeljunk.

Szulnel vagy a yolo elbir egy abortuszt is?

2016. szept. 1. 22:24
 7/25 A kérdező kommentje:
És kedves 4-es mi lesz ha egyszer terhes maradsz, hiszen a megszakítás nem védekezés.Elveteted vagy megtartod és felneveled a babát?
2016. szept. 1. 22:24
 8/25 anonim ***** válasza:
70%

Nem a mai fiatalok ostobák. Arányaiban mindig voltak legalább ennyien, akik nem tudták, hogy mit kéne csinálniuk, csak média híján, ha nem voltál érintett, nem tudtál róla.

Egyébként legalább akkora ostobaság mindig degeneráltnak nézni az utánad lévő generációt. Pláne ha azt nézem, hogy hány VELED EGYKORÚ nő picsog itt napi szinten, hogy másfél hét múlva kéne megjönnie, negatívat tesztel, de fáj a foga, terhes e. Miért olyan hülyék a veled egykorúak? ;)

2016. szept. 1. 22:40
 9/25 anonim ***** válasza:
71%
Ja és hozzá tenném: internet ide vagy oda, aki rendes nevelést kapott, akire odafigyelnek a szülei, akit felvilágosítanak időben, azzal nem történik ilyen. És még egyszer: aki rendes NEVELÉST kapott. Úgyhogy lehetne azt is kérdezni, hogy miért ilyen ostobák a mai szülők, hogy nem nevelik meg a gyerekeiket?
2016. szept. 1. 22:43
 10/25 A kérdező kommentje:
8-as a velem egykorúak már általában azért írnak ide mert szeretnének terhesek lenni, babát akarnak...nem a biológiai tudásukkal van a probléma ...na veled is csak eggyel többen vagyunk.
2016. szept. 1. 22:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!