Miért van ilyen sok felelőtlen, hülye fiatal?
Egyszerűen minden napra van legalább 10 olyan kérdés,melyben tini fiú, vagy lány ecsetelgeti hogy nemi életet èlnek, de nem védekeznek (de természetesen ne ítélkezzen senki felettük) és terhes lehet-e a lány.Ilyen idős koromban (most 29 vagyok) basszus duplán vèdekeztünk a párommal óvszer + fogamzásgátló, így visszagondolva kicsit túlzásnak tűnik, de még mindig inkább a túlzás, minthogy ilyen helyzetbe kerültem volna....
Mit gondoltok erről?Miért ilyen ostobák a mai fiatalok?
De bizony, a 30 körüli korosztálynak is komoly hiányosságai vannak a biológiai tudás terén, ezt sok kérdés bizonyítja.
Amúgy nem a világ lett rosszabb, hanem a hírközlés jobb. Ergo semmivel nem rosszabbak vagy jobbak a mostani fiatalok, csak könnyebben értesülsz a "terhes lehetek?" kérdésekről. A technológia fejlődött, nem a korosztály lett hülyébb. Régen is ugyanilyen arányban voltak tiniterhességek, csak kevésbé tudódott ki.
Ennek több oka is van.
Az egyik az, hogy minden ilyen kérdésnél előkerül legalább egy-két hüje, aki boldogan leírja, hogy ő évek óta megszakítással védekezik, és nem esett teherbe, tehát bátran, nyugodtan, mindenki így csinálja, és soha nem volt még gond belőle!
A másik oka, hogy ma tényleg a világ legtermészetesebb dolga, ha 15-18 éves fiatalok csak dugni járnak össze, vagy váltogatják a szexpartnereket.
Tudod, yolo...
Letölt egy appot a telefonra, és kb. fél óra levadászni valakit, akivel dughat.
Aztán ugye ott az örök probléma, hogy ma a fiúk mindenhol azt hallják és olvassák, hogy a gumi sza.r, lelankad tőle, stb. Még az életben nem szexelt, de a gumit már utálja.
Már ha éppen van rá pénze, mert ha választani kell, hogy egy üveg piát vigyen a csajához, vagy egy csomag gumit, inkább az előbbi, mert az is olyan yolo... Legfeljebb időben kiveszi.
Az természetesen túlzott elvárás, hogy a neten tudjanak információt szerezni vagy tájékozódni, pl. hogy egyre több a tini anya, és egyre több a tini, aki abortuszra megy.
Mert az úgy yolo, ha a netnek hála, azt már 14 évesen tudják, mi az anál, a fisting, a milf, a cuckold, a bdsm, a swinger, a gruppen, stb, de valahogy szegények pont, pont csak arról maradnak le, hogy a dugásból lesz a gyerek, és kéne védekezni.
4: ha rendszeresen nem védekezel, és már 3-nál több partnered volt, akkor expressz sebességgel kérj egy komplett STD szűrést, mert bármilyen nemibetegséged lehet, HPV-d 99%, hogy már van, és épp csak méhnyakrákot okozhat, meg meddőséget. És mikor 30 évesen kapsz egy olyan rákszűrési eredményt, hogy P4, vagy P5, elköszönsz a méhedtől, és életed végig hormont fogsz szedni, hogy ne legyenek heréid, akkor majd az lesz az igazi yolo: ku.rvára rá fogsz ébredni, hogy egyszer élsz, és lehet, hogy nem olyan sokáig, mint szerettél volna.
Pár abortusz nem a világ, gyereket úgyse akartok, a meddőség nem érdekes, tudom. De mondjuk tegyük fel, hogy nem csak huszonévesen akarsz élni, esetleg nemi életet élni, hanem vagány kisnyudíjasként is néha meglovagolnád a nagypapit, mert ugye egyszer élünk!
A "yolo" konkrétan nem azt jelenti, hogy egy életed van, azt ba.szd el úgy, ahogy csak lehet és nyerni fogsz, hanem hogy használd ki.
9: Nagy tévedésben vagy, ha azt hiszed, hogy egy kamasznak szentírás, amit a szülei mondanak, és le fogja tojni, hogy most mitől lesz menő, mi a divat, és mit fognak hozzá szólni a haverok. Ez is mindig így volt, és így lesz, amíg a Föld forog.
Azt erősen kétlem, hogy a nevelés hatása lenne, hogy ennyi lány nem védekezik, cserélgetik a partnereiket, isznak, drogoznak, cigiznek, vagy mondjuk Sound belépőért cserébe szexelnek.
Komolyan azt gondolod, hogy van olyan anya, pláne apa, aki erre neveli a kislányát?! Ne nevettess...
A legtöbb ilyen "úristen, 14-15-16 évesen terhes vagyok" kérdésnél azért gyorsan kiderül, hogy a szülőknek nem lehet szólni, mert azt se tudják, hogy ő már szexel, vagy hogy pasija van.
Juj, kérdező, hogy tudod magad így felhúzni azon, hogy valaki nem ért veled egyet? Én is 29 éves vagyok, és amikor tini voltam, ugyanígy rengeteg hülye volt, aki és nélkül szexelt, csak akkor nem volt gyakorikérdések. Mondjuk 9 éve viszont már volt, én akkor is itt voltam, akkor is ugyanilyen kérdések voltak ám, akár hiszed, akár nem. Az akkor ide írogató tinik ma már felnőttek.
És igen, a mi korosztályunknak is megvannak a maguk hiányosságai, tök mindegy, hogy azért kérdez, mert épp nem akar gyereket, vagy mert már nagyon szeretne, nagyon sok hülyeséget tudnak kérdezni. Tudom, hogy ahogy az ember kinő a tinikorból, az lesz a becsípődése, hogy az éppen aktuális tini korosztály úgy hülye, ahogy van, és milyen züllöttek, és ostobák, és bunkók, de bezzeg mi... de ez egy baromság. A meggondolatlanság, a szexuális kíváncsiság, a "velem ez nem történhet meg, csak másokkal"-hozzáállás egy életkori sajátosság. Személyiség ÉS neveltetés kérdése, hogy ezen mennyire tud úrrá lenni az illető, és hogy meddig megy el a kíváncsiságban, mennyire feszegeti a határokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!