Miért van ennyi felelőtlen, alkoholista tizenéves?
Elgondolkoztam a napokban azon, hogy a tizenévesek nagy százaléka egyre fiatalabban jár el szórakozni és egyre többet isznak. A tanulmányaik nem érdeklik őket, lógnak, nem tanulnak és akàr különféle drogokat is hasznàlnak / kipróbàlnak.
Minden hétvégén buli-buli hàtàn és a lopás sem gyakori eset.
A szülők 'hiànya' ennyire kivetül a fiatalok èletère?
és az miért baj, hogy a lopás nem gyakori?
Egyébként ... én nem ismerem a tizenévesek nagy százalékát... de szerintem akiket leírtál csak egy zajos kisebbség. A többiek normálisak és emiatt nem is feltűnőek.
Szerintem a szülők hibája, mert:
1) állandóan dolgoznak, nincs idejük a gyerekeikre, s bár megvesznek mindent, ez nem pótolja az időt
2) alig van pénzük, így bánatukban isznak a fiatalok
Ez így röviden.
Szerintem te nem vagy tisztaban azzal, hogy mit jelent alkoholistanak lenni.
Attol, hogy minden heten elmennek bulizni, es isznak, meg nem lesznek azok.
Manapsag tobb a szorakozohely, a diakok is tulterheltek igy bulizassal vezetik le a feszultseget a het vegen. Amihez jokora mennyisegu alkohol is tarsul.
Regebben is ez volt, csak akkor azert nem csinaltak ennyire feltunoen. Na meg azota a tarsadalom is megvaltozott. Ennyi.
Nem kotelezo egyeterteni velem, ha valaki nem igy gondolja, akkor meghallgatom a velemenyet. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!