Miért van ennyi felelőtlen, alkoholista tizenéves?
Elgondolkoztam a napokban azon, hogy a tizenévesek nagy százaléka egyre fiatalabban jár el szórakozni és egyre többet isznak. A tanulmányaik nem érdeklik őket, lógnak, nem tanulnak és akàr különféle drogokat is hasznàlnak / kipróbàlnak.
Minden hétvégén buli-buli hàtàn és a lopás sem gyakori eset.
A szülők 'hiànya' ennyire kivetül a fiatalok èletère?
szerintem ez 30 évvel ezelőtt is úgy volt.
Apám is mesélt egy csomó dolgot,hogy néha-néha suli helyett a moziba mentek(akkor 2-3 forint volt),meg hogy papa borospincéjéből is gyakran eltűnt egy-egy üveg bor,mégis tisztességes,dolgozó felnőtt lett belőle..Szóval egy bizonyos szintig életkori sajátosságnak mondanám,amit majd "kinövünk". Mindenki volt kamasz,csak sajnos sokan megpróbálják elfelejteni.De azt is elismerem,hogy van egy durvább réteg,aki minden hétvégén hulla részeg,drogoznak,és orrba-szájba b.sznak.De szerintem nincsenek többen,mint régen ők sem.De hogy miért vannak ilyenek,arra nem tudok válaszolni(nem vagyok ilyen)
Anno mi is ittunk, mondjuk droghoz nem volt ennyire könnyű hozzájutni.
Amúgy meg mit várunk a gyerekeinktől, ha csupa szenny műsoron nőnek fel és olyan értékeket sztárol a média, amibe én a cipőm se törölném...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!