Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van ennyi felelőtlen,...

Miért van ennyi felelőtlen, alkoholista tizenéves?

Figyelt kérdés

Elgondolkoztam a napokban azon, hogy a tizenévesek nagy százaléka egyre fiatalabban jár el szórakozni és egyre többet isznak. A tanulmányaik nem érdeklik őket, lógnak, nem tanulnak és akàr különféle drogokat is hasznàlnak / kipróbàlnak.

Minden hétvégén buli-buli hàtàn és a lopás sem gyakori eset.

A szülők 'hiànya' ennyire kivetül a fiatalok èletère?

2013. máj. 27. 21:42
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

szerintem ez 30 évvel ezelőtt is úgy volt.

Apám is mesélt egy csomó dolgot,hogy néha-néha suli helyett a moziba mentek(akkor 2-3 forint volt),meg hogy papa borospincéjéből is gyakran eltűnt egy-egy üveg bor,mégis tisztességes,dolgozó felnőtt lett belőle..Szóval egy bizonyos szintig életkori sajátosságnak mondanám,amit majd "kinövünk". Mindenki volt kamasz,csak sajnos sokan megpróbálják elfelejteni.De azt is elismerem,hogy van egy durvább réteg,aki minden hétvégén hulla részeg,drogoznak,és orrba-szájba b.sznak.De szerintem nincsenek többen,mint régen ők sem.De hogy miért vannak ilyenek,arra nem tudok válaszolni(nem vagyok ilyen)

2013. máj. 29. 15:06
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

Anno mi is ittunk, mondjuk droghoz nem volt ennyire könnyű hozzájutni.

Amúgy meg mit várunk a gyerekeinktől, ha csupa szenny műsoron nőnek fel és olyan értékeket sztárol a média, amibe én a cipőm se törölném...

2013. máj. 29. 15:16
 13/14 anonim ***** válasza:
A lényeg, hogy bármilyen drogról van szó(igen az alkohol is beletartozik)a mértékletesség a lényeg, ezt kéne tanítani,de úgy látszik idáig nem jutnak el agyilag akiknek ez lenne a feladatuk...
2013. máj. 31. 00:06
 14/14 anonim ***** válasza:
13%
YOLO :) Vagyis, egyszer élünk. Fontosabbnak tartom, hogy jól érezzem magam, minthogy a jövőmön gondolkozzak. Persze arra is szánok időt, de leginkább a mának élek. Lehet, hogy nem tetszik nektek ez a hozzáállás, de én nem tudom, meddig élek, akár holnap is elüthet valaki. Amúgy ez nekem akkor kezdődött, amikor majdnem elütött valaki, az volt a szerencsém, hogy beugrottam a bokrok közé. Nagyon beteg ember volt, látta, hogy mennék át az úton és rágyorsít -.- ha nem ugrok el biztosan elütött volna.
2013. júl. 7. 11:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!