Mit csináljak, kihez forduljak?
Sziasztok
Úgy látszik az amitől féltem, bekövetkezett
10 éves lányomat pár ugyanennyi idős lány zaklatja.( Jobban mondva az egyik lány 10 éves, a másik kettő pedig 11-12 éves)
Először kezdődött azzal, hogy felhívták, telefonon, majd jöttek a trágár üzenetek .
Legutóbb tudomásomra jutott, hogy csúnya szöveget firkalnak nyilvánosan a településünkön a lanyomrol egy falra
Aztán ezt meg szerettem volna oldani, de az anyukák nem voltak erre hajlandóak.( A lányok azt mondták ők nem voltak azok)
Ma a lányom egy újabb üzenetet talalt, konkrétan a neve és egy akasztott ember volt odarajzolva.
Az anyukákhoz nem tudok fordulni, nem hiszik el mi történik .( Főleg az egyik nem, konkrétan leharapja a fejemet).
100 százalék, hogy azok csinálják akikre gondolok
Féltem a lányomat
( Tudom azt is, hogy a lányomnak szánják ezeket az üzeneteket, mert ő az egyetlen ilyen nevű a faluban, és egy illető látta ezeket a lányokat firkalni, csak későn szólt nekem, így nem tudom bizonyítani, hogy ők voltak )
Köszönöm a segítséget tényleg nincs más út, csak a rendőrség.
Holnap férjem úgyis szabadságon van, úgyhogy mindjárt melegében bemegyünk.
"100 százalék, hogy azok csinálják akikre gondolok"
Akkor 100%, ha láttad a saját szemeddel.
Az uzeneteket, a hívásokat, a durva képeket amiket küldtek láttam
A feliratokat nem én láttam, hogy ők írták, hanem a barátnőm aki kint sétált babakocsival a faluban( egy romhalmaz épület falára firkaltak)
Amikor meglátták a barátnőmet lerohanták, mire észbe kapott, hogy képet kellene csinálni addigra késő volt
Mindhárom lány otthon elsírta magát, ők nem voltak, mindhárom anyuka ugyanazt a reakciót írta le a lányoktól .
"Az uzeneteket, a hívásokat, a durva képeket amiket küldtek láttam"
Akkor nyilván megmutattad a szülőknek, hogy a gyerekük telefonszamarol érkezett mindez.
A "100 százalék, hogy azok csinálják akikre gondolok" helyett a "tudom kik csinálják, a barátnőm latta őket, én láttam az üzeneteket és a telefonszamokat" a megfelelő mondat
16, igen a telefont mikor mutattam, kaptak egy ejnye bejnyet, utána jöttek a feliratok, gondolom bosszúból mivel a lányom megmutatta a telefont nekem..
Teljesen mindegy mi a megfelelő mondat
Zaklatják a lányomat ha kell a miniszternek is írok miattuk, leszarom mi lesz utána.
Nem lesz depressziós miattuk a lányom
Siman feljelentes, majd ezt kozold a szulokkel is..
Hasonloan piszkaltak engem is, cuccaim tonkretettek. Ne hagyd magad
Voltunk, igen.
Megmutattam nekik az üzeneteket, a képeket a feliratokrol.
Kérdezték ki látta őket, ugye mert mondtam, hogy sajnos nem én voltam aki rajta kapta őket. így megmondtam, hogy ki volt az.
Elég komolyan vettek minket, meg is lepődtem, hogy nem hajtottak el, hogy ez gyerekcsiny csak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!