Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csináljak, kihez forduljak?

Mit csináljak, kihez forduljak?

Figyelt kérdés

Sziasztok

Úgy látszik az amitől féltem, bekövetkezett

10 éves lányomat pár ugyanennyi idős lány zaklatja.( Jobban mondva az egyik lány 10 éves, a másik kettő pedig 11-12 éves)

Először kezdődött azzal, hogy felhívták, telefonon, majd jöttek a trágár üzenetek .

Legutóbb tudomásomra jutott, hogy csúnya szöveget firkalnak nyilvánosan a településünkön a lanyomrol egy falra

Aztán ezt meg szerettem volna oldani, de az anyukák nem voltak erre hajlandóak.( A lányok azt mondták ők nem voltak azok)

Ma a lányom egy újabb üzenetet talalt, konkrétan a neve és egy akasztott ember volt odarajzolva.

Az anyukákhoz nem tudok fordulni, nem hiszik el mi történik .( Főleg az egyik nem, konkrétan leharapja a fejemet).

100 százalék, hogy azok csinálják akikre gondolok

Féltem a lányomat

( Tudom azt is, hogy a lányomnak szánják ezeket az üzeneteket, mert ő az egyetlen ilyen nevű a faluban, és egy illető látta ezeket a lányokat firkalni, csak későn szólt nekem, így nem tudom bizonyítani, hogy ők voltak )

aug. 12. 19:26
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:
98%
Rendőrség. Garantáltan abbamarad.
aug. 12. 20:03
 2/24 anonim ***** válasza:
100%

"...egy illető látta ezeket a lányokat firkalni, csak későn szólt nekem, így nem tudom bizonyítani, hogy ők voltak"

Az illető tudja bizonyítani

aug. 12. 20:17
 3/24 A kérdező kommentje:

Hiába.

Azt mondjak az anyukák.( Főleg a 10 éves kislány anyukája) Hogy lehet, hogy ott voltak akkor de biztos nem ők voltak.

Hiába mondtuk, hogy de, konkrétan látták őket, nem fogadja el, hogy a lánya ilyet csinál.

Még ő volt felháborodva, hogy minek oldani ilyen hülyeséget, az iskolában sem leszek a lányom mellett, védje meg magát egyedül.

aug. 12. 20:22
 4/24 A kérdező kommentje:

Már ott tartok, hogy nem merem elengedni az öt percre lévő boltba sem a lányomat egyedul mert félek, hogy összetalálkozik ezekkel és bantani fogják.

Ráadásul a 10 evéssel egy osztályba fog járni, egy buszjáraton szeptembertol.

Már iskola valtason is gondolkodtam.

aug. 12. 20:24
 5/24 anonim ***** válasza:
94%
A rendőrség majd kiszedi belőlük, hogy ők voltal-e. Én biztos feljelentést tennék zaklatásért. Mire vársz amúgy? Védjed már meg a lányod.
aug. 12. 20:38
 6/24 A kérdező kommentje:

5, mindenképpen megvédem, nem hagyom annyiban.

Nem akarom, hogy ő legyen a következő akiről szólni fognak a hírek, hogy zaklatás miatt vonat alá ugrott...

aug. 12. 20:40
 7/24 anonim ***** válasza:
97%
Reggel kezdjetek a rendőrségen. Másképp nemfogid tudni megoldani, ha a szülők nem partnerek benne
aug. 12. 20:49
 8/24 anonim ***** válasza:
95%
Az iskola igazgatója is tudjon róla.
aug. 12. 20:51
 9/24 A kérdező kommentje:

8, igen ezt megfogom mondani neki is, azért tudja mi a szitu.

7, el akartam kerülni ezt, de úgy látszik nem lehet

Nem is értem az anyukákat

Ha az én lányom csinalná ezt komoly büntetésben részesülne..nem az lenne a reakcióm erre, hogy jaaaaj védje meg magát a lányod.

aug. 12. 20:55
 10/24 anonim ***** válasza:
97%
Én is azonnal rendőrségre mennék. Nem kell a duma, indulj...
aug. 12. 20:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!