Mit csináljak, kihez forduljak?
Sziasztok
Úgy látszik az amitől féltem, bekövetkezett
10 éves lányomat pár ugyanennyi idős lány zaklatja.( Jobban mondva az egyik lány 10 éves, a másik kettő pedig 11-12 éves)
Először kezdődött azzal, hogy felhívták, telefonon, majd jöttek a trágár üzenetek .
Legutóbb tudomásomra jutott, hogy csúnya szöveget firkalnak nyilvánosan a településünkön a lanyomrol egy falra
Aztán ezt meg szerettem volna oldani, de az anyukák nem voltak erre hajlandóak.( A lányok azt mondták ők nem voltak azok)
Ma a lányom egy újabb üzenetet talalt, konkrétan a neve és egy akasztott ember volt odarajzolva.
Az anyukákhoz nem tudok fordulni, nem hiszik el mi történik .( Főleg az egyik nem, konkrétan leharapja a fejemet).
100 százalék, hogy azok csinálják akikre gondolok
Féltem a lányomat
( Tudom azt is, hogy a lányomnak szánják ezeket az üzeneteket, mert ő az egyetlen ilyen nevű a faluban, és egy illető látta ezeket a lányokat firkalni, csak későn szólt nekem, így nem tudom bizonyítani, hogy ők voltak )
"...egy illető látta ezeket a lányokat firkalni, csak későn szólt nekem, így nem tudom bizonyítani, hogy ők voltak"
Az illető tudja bizonyítani
Hiába.
Azt mondjak az anyukák.( Főleg a 10 éves kislány anyukája) Hogy lehet, hogy ott voltak akkor de biztos nem ők voltak.
Hiába mondtuk, hogy de, konkrétan látták őket, nem fogadja el, hogy a lánya ilyet csinál.
Még ő volt felháborodva, hogy minek oldani ilyen hülyeséget, az iskolában sem leszek a lányom mellett, védje meg magát egyedül.
Már ott tartok, hogy nem merem elengedni az öt percre lévő boltba sem a lányomat egyedul mert félek, hogy összetalálkozik ezekkel és bantani fogják.
Ráadásul a 10 evéssel egy osztályba fog járni, egy buszjáraton szeptembertol.
Már iskola valtason is gondolkodtam.
5, mindenképpen megvédem, nem hagyom annyiban.
Nem akarom, hogy ő legyen a következő akiről szólni fognak a hírek, hogy zaklatás miatt vonat alá ugrott...
8, igen ezt megfogom mondani neki is, azért tudja mi a szitu.
7, el akartam kerülni ezt, de úgy látszik nem lehet
Nem is értem az anyukákat
Ha az én lányom csinalná ezt komoly büntetésben részesülne..nem az lenne a reakcióm erre, hogy jaaaaj védje meg magát a lányod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!