Nem tudok hatni rá, mit csináljak, kihez forduljak?
jesszusom...sajnálom...
Anyukád nem segítene??
Általában minden kerületben, városban van helyi családsegítő, ahol van pszichológus, ott talán mondanak vmi okosat, bár ha ő nem akarja...
Vagy a suliban? Ott nincs vmi jó fej tanár, vagy megbízható, akinek elmondhatnád, csak tudják mit kell ilyenkor csinálni, vagy beszélnek vele, vagy vmi...
szia, bocs, első vagyok...nem láttam este már hogy írtál...
aha, beszélj az iskolanővérrel, bárkivel, a szüleivel, vagy a Tiéddel, mindenképp kérj felnőtt segítséget, nehogy vmi baj legyen. Akkor is, ha rámegy a barátságotok jelenleg, mert lehet, hogy nem fog nagyon örülni a lépésednek, de kell neki a segítség mindenképp! ha nem teszel semmit, és vmi történik, akkor azt nagyon nehezen tudnád feldolgozni, vagy soha...inkább akkor vesszetek össze, most az nem számít. Ha rendben lesz a lelke, akkor úgyis átgondolja...
Kitartás, rendes bnő vagy nagyon, hogy így törődsz vele!!!
az ilyet a legtöbb kamasz kinövi, és leszokik róla, de a hegek sajnos maradnak...
próbáld meggyőzni erről, hogy nem akarja, hogy élete végéig kísérjék a rossz emlékek a hegei alakjában
Valahogy el kellene intézned, hogy elmenjen pszichológushoz mielőtt esetleg öngyilkos lesz... (akár véletlenül is...)
Amúgy az ilyeneket tudomásom szerint az emberek legtöbbször azért csinálják, mert fel akarják hívni magukra a figyelmet, és/vagy mert valamilyen elfolytott problémájuk van. de ha már idáig fajult a helyzet, akkor szerintem szakemberhez kell fordulni mindenképp!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!