Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit csinálnátok, ha megtudnáto...

Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a 14 éves lányotok szexelt valakivel?

Figyelt kérdés
2024. júl. 5. 18:32
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
71%
Az a baj hogy még mindig itt tartunk, hogy a szex valami erkölcstelen dolog, és meg kell tapsolni, amiért nem szexel valklaki fiatalon, mintha nem a világ legtermészetesebb dolga lenne a szex. Inkább szexeljen 14 évesen a vele egykorú kis barátjaval, minthogy drogfogyasztó legyen, évek óta szipkázzon mindenféle habos babos hibiszkuszos görögdinnye ízű szart... A védekezés kérdése meg alap, megvehetik zsebbénzből is, de ha kér 4-5 ezer forintot egy 12 darabos csomagra, nem fogom pofánverni...
2024. júl. 6. 15:24
 32/42 anonim ***** válasza:
33%

Nekem az első az lenne, hogy sokkolna, káromkodnék, majd megkérdezném a körülményeket.

Biztosan megveretném, ha 18+os pasi lenne, nem sajnálok rá pénzt.

Akkor is, ha egyéjszakás befűzős srác. Lélekápolás lenne a lányom részéről, ha meg titokban lenne barátja, akkor meg jól letolnám.

Teljesen felfoghatatlannak tartom amúgy, nem én vagyok az egyetlen anya, aki a 11 évese haját kell, hogy mossa, mert magának nem képes. Én vásárolok neki, őt nem is érdekli és én vagyok betojva hogyan fog majd betétet cserélni, mikor a cipőfűzés vagy fürdőruha felvétele gondot jelent, nyafog miatta.

Érted 2,5 vagy 3 év múlva meg szexelne. Nevetségesen nagy váltás, fel kellene emelni azt a korhatárt 16ra alsó hangon, csak az undorító férfiközpontúság miatt ilyen alacsony(meg a roma kultúra miatt).

Azt meg külön büntetni, ha 4 évnél nagyobb a korkülönbség 18 alatt, pároknál is tabusítani kellene, nem csak szexnél.

Szexre hajlam már megvan 12 évesen is tudatos maszturbációval, ez nem azt jelenti, hogy engedni is kell. Ott a keze. De ha két kis 12 éves ostoba, könnyebben emészthető, mint mikor egy 18 éves szexszel a 14 évessel..

Szóval érdekelne minden részlet, elsőre mérges lennék, másodikra félteném, harmadikra megveretném az idősebb felet, a negyedikben meg elmondanám a fiú anyjának, ha korabeli. Igazából elmondanám én a srác anyjának akkor is, ha 20 éves, sőt kiírnám, had tudják az ismerősei:))

2024. júl. 7. 09:26
 33/42 anonim ***** válasza:
9%
Utolsó de ugye a te oldaladra is kiírnád hogy a 14 éves lányod beleegyezéssel szexelt, had tudják meg az ismerőseid?:-) Hiszen ha nem erőszak volt, a kicsi lányod is kellett hozzá bizony.
2024. júl. 7. 09:53
 34/42 anonim ***** válasza:
49%
#32 Ha a 11 éves gyermeked életképtelen az a te kudarcod, nem kell ezt kivetítened a társadalomra. A 14 éves beleegyezési korhatár nem azt jelenti, hogy szexelnie kell 3 év múlva hanem, hogy a törvény lehetőséget ad rá. Persze vannak érettebb és éretlenebb gyerekek de csak mert a tiéd az utóbbiba tartozik még nem kell ezt ráhúzni mindenkire. Az én 11 évesem tud hajat mosni, cipőt kötni, felöltözni (erre a 4 évesem is képes) sőt, anyáknapján egyedül sütött nekem gofrit. Nem mondom, hogy örülnék ha 3 év mulva szexelne, de ha ismerem a barátját és régebb óta együtt vannak én inkább vennék neki egy csomag gumit, de nem verném meg a kis szerelmét.
2024. júl. 7. 13:47
 35/42 Gyöngybagoly válasza:
17%
14 évesen ez tényleg kicsit korai, de nem nevelési hiba!! A mai fiatalok korán érnek, korán kezdik a szexet is. Megkérném, hozza el a fiút, mutassa be, és egy kicsit elbeszélgetnék velük, hogy ez még korai volt, de ami megtörtént, az megtörtént, és ha szeretik egymást, akkor meg fog ismétlődni. Változtatni nem lehet rajta. Védekezniük kell, egy nem kívánt terhesség senkinek sem lenne jó! Elvinném a lányomat egy nőgyógyászhoz, hogy írjon fel neki antibébit, vagy ajánljon védekezési módot. Nem a Te hibád, még csak nem is a fiataloké! Működött a kémia. 66 évesen így gondolom.
2024. júl. 8. 13:13
 36/42 Derjaderja ***** válasza:
65%
A kémiáról nekem az a véleményem, hogy azért van frontális lebenyünk, hogy használjuk és ésszel éljünk. Nem hiszek abban, hogy bárki is ne tudna uralkodni a párzási ösztönén, ha akar.
2024. júl. 8. 14:38
 37/42 anonim ***** válasza:
39%
36os, igazad van. Én 14 évesen is tudtam nemet mondani, az ember nem ösztönlény jobb esetben
2024. júl. 8. 15:00
 38/42 anonim ***** válasza:
13%
#38 Mindenki tud nemet mondani, az a kérdés, hogy nemet akarsz-e mondani. Szerintem a testem a sajátom, így nem a társadalmi normákhoz fogom igazítani, hogy mikor és mit csinálok vele.
2024. júl. 8. 15:23
 39/42 anonim ***** válasza:
23%
Jó de ha a hormonok meg a szerelem miatt ki akarod próbálni milyen a szex akkor 14 évesen nehogy már bármilyen frontalis lebennyel érveljunk
2024. júl. 8. 15:24
 40/42 Derjaderja ***** válasza:
55%

Bocs de nem hiszem hogy a 14 éves a hormonok miatt a szexuális aktust akarja kipróbálni.

Ha a szülők nem tudtak róla akkor vagy előzmény sem volt (és akkor valószínűbb, hogy legalább valamilyen szinten korai és erőszak volt) vagy a szülő-gyerek kapcsolattal van valami.

A teste meg ugyan mindenkinek q sajátja, de a kiskorúak cselekedetéért a szülő felel. És ha baj van, akkor meg a szülő fogja megoldani. De egy normális családban nem hiszem, hogy ilyen jogos duma kicsúszna egy gyerek száján, ha meg igen, megkapná a beosztását.

2024. júl. 8. 15:57
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!