Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a 14 éves lányotok szexelt valakivel?
Nekem az első az lenne, hogy sokkolna, káromkodnék, majd megkérdezném a körülményeket.
Biztosan megveretném, ha 18+os pasi lenne, nem sajnálok rá pénzt.
Akkor is, ha egyéjszakás befűzős srác. Lélekápolás lenne a lányom részéről, ha meg titokban lenne barátja, akkor meg jól letolnám.
Teljesen felfoghatatlannak tartom amúgy, nem én vagyok az egyetlen anya, aki a 11 évese haját kell, hogy mossa, mert magának nem képes. Én vásárolok neki, őt nem is érdekli és én vagyok betojva hogyan fog majd betétet cserélni, mikor a cipőfűzés vagy fürdőruha felvétele gondot jelent, nyafog miatta.
Érted 2,5 vagy 3 év múlva meg szexelne. Nevetségesen nagy váltás, fel kellene emelni azt a korhatárt 16ra alsó hangon, csak az undorító férfiközpontúság miatt ilyen alacsony(meg a roma kultúra miatt).
Azt meg külön büntetni, ha 4 évnél nagyobb a korkülönbség 18 alatt, pároknál is tabusítani kellene, nem csak szexnél.
Szexre hajlam már megvan 12 évesen is tudatos maszturbációval, ez nem azt jelenti, hogy engedni is kell. Ott a keze. De ha két kis 12 éves ostoba, könnyebben emészthető, mint mikor egy 18 éves szexszel a 14 évessel..
Szóval érdekelne minden részlet, elsőre mérges lennék, másodikra félteném, harmadikra megveretném az idősebb felet, a negyedikben meg elmondanám a fiú anyjának, ha korabeli. Igazából elmondanám én a srác anyjának akkor is, ha 20 éves, sőt kiírnám, had tudják az ismerősei:))
Bocs de nem hiszem hogy a 14 éves a hormonok miatt a szexuális aktust akarja kipróbálni.
Ha a szülők nem tudtak róla akkor vagy előzmény sem volt (és akkor valószínűbb, hogy legalább valamilyen szinten korai és erőszak volt) vagy a szülő-gyerek kapcsolattal van valami.
A teste meg ugyan mindenkinek q sajátja, de a kiskorúak cselekedetéért a szülő felel. És ha baj van, akkor meg a szülő fogja megoldani. De egy normális családban nem hiszem, hogy ilyen jogos duma kicsúszna egy gyerek száján, ha meg igen, megkapná a beosztását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!