Mit csinálnátok, ha megtudnátok, hogy a 14 éves lányotok szexelt valakivel?
11
Akit 14 évesen rávesznek a védekezés nélküli szexre, azt 18 évesen is rá fogják venni az egyetemi koliban...
Elgondolkoznék, hogy mit rontottam el.
Alapból háznak tartom ha egy kiskorú lány pasizik (de még egy hosszú párkapcsolat, megfelelő szülőkkel való kommunikáció esetén a 15-18 év közötti szexet tolerálnám), de azt még gázabbnak tartom, ha 14 évesnél utólag derül ki.
13
De attól még nem szűnik meg a lányodnak lenni.
Vagy neked csak addig probléma, hogy egy olyan fiatalnak lesz becsúszott gyereke, akit egyrészt nincs miből eltartania, másrészt meg nagyon nem kéne még babáznia a tanulás helyett, míg te lennél az unokád gyámja, mert a gyereked még kiskorú?
Én is ennyi voltam, mikor elvesztettem a most szintén 14 éves lányom apjával.
(36 leszek az idén.)
A lányom még szűz, és fizikálisan, a szó szoros értelmében nem kizárt, hogy az is marad.
De ha nem így lenne, és tudom, hogy akarta, nem manipulálták, nem kényszerítették, és védekeztek, akkor semmi probléma. (Bár azért örülnék, ha mondjuk ismerném az illetőt.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!