Gyerekek között anyagi különbséget, hogy lehet kezelni normálisan?
Férjemmel van egy közös fiúnk 10 éves és nekem az előző kapcsolatomból egy 16 éves lányom. A férjem már akkor megmondta nem költ más gyerekére amit elfogadtam, megvoltunk. De már feszültség van itthon. A kisebbnek mindent megvesz amit kiejt a száján, konzol játékokkal, új telefon két hónap után mert a másik nem tetszik, minden féle előfizetés, töménytelen lego újonnan.. Már bele sem tudok szólni mert meg se mondják mit vesznek. A fiam semmibe néz engem, ha nemet mondok bármire is akkor megy az apjához, egyre csúnyàbban is beszél velem, a nővérével is. Mindenben különbséget tesznek, ha pizzát rendelünk, a lányomnak külön kell rendelnem, nem engedik enni a közösből. Neki külön vásárolok, főzîk is ezért.
Szívem szerint elköltöznék, megbeszélni ezt nem tudom a férjemmel, nagyon ellenszenves. Ha elköltöznék akkor a kisebbikkel ennyi kapcsolatom sem lenne mert ő apás de így a lányom szenved.
Már akkor ott kellett volna, hagynot ezt a csávót amikor közölte, hogy tulajdonképpen le se xarja a gyereked...
Késő bánat, de a lányoddal való kapcsolatod még menthető viszont ehhez minél előbb el kell költöznötök és be kell adnod a válópert.
A fiaddal is javítana a viszonyodon a válás, ahogy a többiek is mondták az apuka képtelen lenne a mindennapi életben ellátni őt.
Én nem nagyon várnék egy percet sem, fogd a telefonod és kezdj el lakást keresni vagy (sokkal inkább) költözzetek ideiglenesen a szüleidhez/testvéredhez amíg nem találsz lakást.
https://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__kamas..
Milyen csodálatos véletlen, hogy pont néhány napja kérdezte meg ugyanezt egy másik anya is. Annyi egybeesés van a sztorikban, mintha ez is veled történt volna.
Össze sem jöttem volna vele... Vagy kellek vele együtt, vagy sehogy.
Nekem is van egy nagylányom az előző kapcsolatomból. Az új férjem végrendeletet akar írni, hogy a lányom is ugyanannyit örököljön majd tőle, mint a közös gyerekünk. Ugyanannyit kap mind a két gyerek, nincs kivételezés.
Minden rosszindulat nélkül kérdezem.
Miért maradtál egy olyan emberrel, miért szültél neki, ha már a kezdetektől nem fogadta el a lányod?
Mi volt az ami azt súgta jó ötlet lesz?
Az, hogy ne kelljen 5 percig sem egyedül lennie. Normális nő nem áll össze ilyen fasszal még 1 percre sem.
Függetlenül a mozaik-család felállástól, milyen nevelés az, hogy minden sz...t megvesz valaki a gyerekének?
Függetlenül attól, hogy a nő lányával hogyan viselkedik, a férj a saját fia életét is tönkre teszi az elkényeztetéssel. Azért közös gyerek vállalása ill. házasságkötés előtt jó lenne beszélgetni az értékrendről, gyereknevelési elképzelésekről is.
Ha meg írogatna, az lenne a gond, hogy "mennyire ráér".
Délben írta ki a kérdést, gondolom dolgozik, munka után még boltba megy, vacsorát készít stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!