Jelenleg mik a viral termékeket a kamaszlányoknál?
Megvesztegetés miatt kéne a segítségetek.
Pl. a Diesel 1DR táska, Adidas Samba (bár erre ma megkaptam, hogy a "sima" az már nem divat, szóval nem tudom:D).
Elektromos kütyüból tudom, hogy a Dyson hajvonala, FOREO cuccok.
Mi az, ami a 16-18 éves korosztálynál most "wow termék"?
Fuhh nem akartam ebből magánéleti kérdést csinálni, én tényleg csak arra vártam, hogy 5-6 anyuka leírja nekem, hogy a lányuk miért könyörög, mit akar a szülinapjára, mire gyűjt.
A párom lányáról van szó, aki állandóan csinálja a fesztivált, ennek következtében a mi kapcsolatunk is hullámzó. Mert nyilván ugrik a romantikus este kettesben, ha a lány anyja azzal hív minket, hogy nálunk van-e a lány, mert otthonról elindult azzal, hogy itt alszik (és nálunk meg pont nincs)?! Több ilyen volt az utóbbi időben, úgy torpedózza a kapcsolatunkat, mint valami csatahajó.
Nem gondoltam, hogy ezen tudunk változtatni, reméltük, hogy gyorsan eltelik ez a 1,5 év, amíg elkezdi az egyetemet és jobban a saját dolgával foglalkozik... :D
Itt jött egy kis szikrányi lehetőség. Levágattam a hajam, a Dyson hajformázóm így felesleges lett (göndöríteni ezt a hosszt nem akarom). Kérdeztem, neki nem kell-e, mire én voltam a világ legjobb fej embere, konkrétan a nyakamba ugrott, mikor odaadtam neki. Úgyhogy mostantól jutalmat kap, ha nem rontja el a hangulatot itthon.
2 éves korában váltak el a szülei, azért, mert az anyja szerelmes lett másba.
Anyuka nem szid, jóban vagyunk, már amennyire egy ilyen helyzetben ez lehetséges. Nem vagyunk legjobb barátnők, sőt, barátnők sem, de beszélünk, a lány névnapját családilag együtt ünnepeltük, ha a férjemet nem éri el, hív engem.
A Dysonnal működött. Egy próbát megér, mert lassan már a hajamat tépem.
Elég idős, és sajnos elég akaratos is. :D
Nem azt várom, hogy ettől majd azonnal szeretni fog, csak örülnék, ha az életünk kicsit nyugisabb, dráma mentesebb lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!