Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Jelenleg mik a viral termékeke...

Jelenleg mik a viral termékeket a kamaszlányoknál?

Figyelt kérdés

Megvesztegetés miatt kéne a segítségetek.

Pl. a Diesel 1DR táska, Adidas Samba (bár erre ma megkaptam, hogy a "sima" az már nem divat, szóval nem tudom:D).

Elektromos kütyüból tudom, hogy a Dyson hajvonala, FOREO cuccok.

Mi az, ami a 16-18 éves korosztálynál most "wow termék"?

ápr. 22. 19:01
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
87%

Egy unatkozó tini provokatív kérdése. Semmi más...

Normál, felnőtt ember nem használ ilyen szavakat.

ápr. 22. 19:59
 12/39 A kérdező kommentje:
Elnézést, nem tudtam, hogy az is meghatározásra került, hogy milyen szavakat lehet használni, és miket tilos 18 év felett.
ápr. 22. 20:00
 13/39 A kérdező kommentje:
(Javaslom a Google keresést, hogy lásd, hány felnőtt újságíró használata a “viral trends” kifejezést cikkekben, főcímekben. Ők is hazudnak, mind!)
ápr. 22. 20:01
 14/39 anonim ***** válasza:
86%
Attól, hogy direkt így kérdeztem bele, nem jelenti azt, hogy nem tudom, mit jelent . :) nézd meg, hogy mit jelent a provokáció, miss értelmezőszótár
ápr. 22. 20:07
 15/39 A kérdező kommentje:

Egy sima kérdést tettem fel, olyan anyákhoz, akiknek kamasz lányuk van.

Felsorolást vártam, hogy X márkától Y termék a sláger most, ennyi a történet. Magamnak akartam egy kis kutatást megspórolni, de nem jött össze, mert 2 oldalnyi válaszból egy darab sem (!) volt a kérdésemre válasz.

Hatalmas provokálás, tényleg.

ápr. 22. 20:10
 16/39 anonim ***** válasza:
74%
egyszerű, megkérdezed a lányod, hogy melyik termékért cserébe hajlandó felkészülni a dolgozatra, vagy kitakarítani a szobáját. amúgy gratulálok a nevelésedhez.
ápr. 22. 20:14
 17/39 A kérdező kommentje:
24 éves vagyok, hála a jóistennek nem az én lányom.
ápr. 22. 20:15
 18/39 A kérdező kommentje:
Tegyük meg tétjeinket, kedvenc kis kukacoskodó válaszolóim most az életkoromba fognak belekötni, vagy abba, hogy leírtam “hála a jóistennek”. Vajon mi lesz a gond?
ápr. 22. 20:20
 19/39 anonim ***** válasza:
98%
Egy tipp, de tiktokot nem nézel? Ott látni azért ilyeneket, hogy most mi menő.
ápr. 22. 20:26
 20/39 A kérdező kommentje:

De, sőt, általában a fashion-lifestyle vonalon mozogva dobál az algoritmus videókat.

Erre a kisasszony közölte ma, hogy a stílusom amúgy is öregasszonyos.

Emiatt bátorkodtam kérdezni itt, de úgy látom, hiba volt. 😅

ápr. 22. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!