Manapság a kamaszlányok miért járkálnak szinta meztelenül az utcán? A szüleik miért vesznek nemik ilyen ruhákat?
30 éve is ugyanígy mászkált egy réteg. Azoknak se vót annyuk. :)
Az én kamaszom konzervatívabban öltözik nálam egyelőre.
Nem biztos,hogy látja a szülő mit vesz fel.
Az unkahugom dicsekedett múltkor,hogy ő megoldja a suli wc-jében.
Mivel ruhát nem a szüleivel veszi hanem rendeli,így nem látják.
Olyan sunyi,hogy már magának is mos,nehogy kiszúrja az anyja,hogy 3 számmal kisebb ruhákban jár.
Ajjaj, te hol voltál a 2000-es évek elején?
A csípő nadrágból kilógott a bugyi, ha lehajoltunk az egész fenekünk. Télen is kint volt a derekunk, mert ciki volt a hosszú felső. A háromszög alakú fürdőruhákból buggyant ki ittis-ottis minden.
Ehhez képest a mai kamaszok egész konzervatívan öltözködnek.
(A szüleik valamikor a 90-es években lehettek kamaszok, ők se hordtak már kombinét...)
Én 2008-ban voltam 14 éves. Sem általános suliban, sem utána gimiben nem járt senki fenék és mellvillantós ruhákban. Pedig nem egy jó hírű gimibe jártam, úgyhogy hagyjuk ezt a ,,2000-res években mindenki így öltözött ", mert baromi nagy általánosítás és nem igaz.
A legtöbb ilyen lány , aki így öltözik fel, hogy konkrétan kint van a feneke a ruhából, többnek érzi magát, mert utána fordulnak a primitív férfiak, de aztán ő kikéri magának, hogy ő nem olyan lány. Ízlésesen is lehet vonzó és szexi valaki, nemcsak ilyen közönségesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!