Mit szólnátok hozzá ha vega/vegán akarna lenni a gyereketek?
azért egy vega gyerek még érthető is valahol, kis érzékeny lelke megsajnálta a nyuszikat... ha nem eszi, hát nem eszi, nem kötelező.
mondjuk az ilyen vegán baromkodásokat én se támogatom, ha mindenáron színezett-ízesített, különböző formákra gyúrt szójapéppel akarja helyettesíteni az összes valódi ételét, csinálja, de biztos nem fogok kétfélét főzni és vásárolni, és hallgatni a nyávogást, hogy a szalámi hozzáért a piros színű szójalapocskámhoz... amúgy remélem van annyi esze hogy nem követ mindenféle ilyen divatdiétákat, nem egészséges folyamatosan szóját tömni magunkba.
Hogy hülye.
De ennyi.
Mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.
Tőlem mindenesetre ne várja, hogy asszisztáljak neki hozzá.
6
Nem lehet, hogy a keménységével van baja?
Kisgyerekként én se ettem a húst. Egészen addig, míg egyik barátnőméknél a bundás husit úgy felvágta a nagyanyja, ahogy előtte még sosem láttam.
Az pepecselős ételeket, amikkel lassan lehet haladni, most se szeretem.
"Akkol szütök bálányt"
(Bazi nagy görög lagzi)
Másféléves kora óta gyakorlatilag nem eszik húst.
Most 15 éves.
Nem tartja magát vegának (vegán meg abszolút nem lenne, imádja a sajtot, tejtermékeket, tojást...)
Nehéz volt elfogadni, meg pl vaspótlás most is gondot okoz, hiába szedi vitamin formájában.
De beleerőltetni nem lehet.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!