Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok hozzá ha vega/ve...

Mit szólnátok hozzá ha vega/vegán akarna lenni a gyereketek?

Figyelt kérdés
márc. 21. 14:59
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
40%

azért egy vega gyerek még érthető is valahol, kis érzékeny lelke megsajnálta a nyuszikat... ha nem eszi, hát nem eszi, nem kötelező.

mondjuk az ilyen vegán baromkodásokat én se támogatom, ha mindenáron színezett-ízesített, különböző formákra gyúrt szójapéppel akarja helyettesíteni az összes valódi ételét, csinálja, de biztos nem fogok kétfélét főzni és vásárolni, és hallgatni a nyávogást, hogy a szalámi hozzáért a piros színű szójalapocskámhoz... amúgy remélem van annyi esze hogy nem követ mindenféle ilyen divatdiétákat, nem egészséges folyamatosan szóját tömni magunkba.

márc. 22. 18:35
 12/17 anonim ***** válasza:
47%

Hogy hülye.

De ennyi.

Mindenki úgy cseszi el az életét, ahogy akarja.

Tőlem mindenesetre ne várja, hogy asszisztáljak neki hozzá.

márc. 28. 18:31
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

6

Nem lehet, hogy a keménységével van baja?

Kisgyerekként én se ettem a húst. Egészen addig, míg egyik barátnőméknél a bundás husit úgy felvágta a nagyanyja, ahogy előtte még sosem láttam.

Az pepecselős ételeket, amikkel lassan lehet haladni, most se szeretem.

márc. 28. 18:35
 14/17 anonim ***** válasza:
54%
Az én lányom 14 éves kora óra vegán, magának főzött már akkor is. 19 èves még mindig semmi baja, a húst beletömni nem fogom.
jún. 25. 11:48
 15/17 anonim ***** válasza:
47%

"Akkol szütök bálányt"

(Bazi nagy görög lagzi)

szept. 20. 07:57
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Másféléves kora óta gyakorlatilag nem eszik húst.

Most 15 éves.

Nem tartja magát vegának (vegán meg abszolút nem lenne, imádja a sajtot, tejtermékeket, tojást...)

Nehéz volt elfogadni, meg pl vaspótlás most is gondot okoz, hiába szedi vitamin formájában.

De beleerőltetni nem lehet.

szept. 20. 08:39
 17/17 NTBS ***** válasza:
Ha kisebb elfogadom, idővel lehet kinövi. Ha nagyobb maga vásárol és főz. kíváncsi vagyok mennyire kitartó.
szept. 20. 18:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!