Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Miért van az, hogy a 18 éves...

Miért van az, hogy a 18 éves fiam nem húzza fel rendesen a nadrágját, mindig kint van a boxere?

Figyelt kérdés

Más fiatal fiúknál is észrevettem már

40/F

2024. jan. 21. 17:34
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
60%

Hülye divat és nem tegnap óta, hanem legalább 15 éve. Azelőtt csak a lányok tangája látszott ki. :-)

Szerintem mindkettő közönséges dolog, de én a te korosztályod vagyok, kérdező.

Persze fiatalként én is megnéztem a csajt, ha kilátszott a tangája (és persze, ha jó segge volt), de őszintén szólva ezt inkább k...vásnak éreztem, nem úgy, hogy leendő páromat látom bennük.

Szerintem fogd fel úgy, mint egy fiatalkori hóbortot.

2024. jan. 21. 19:42
 12/15 anonim ***** válasza:
18%

"A rabok azért hagyják lecsúszni a nadrágot, hogy ezzel jelezzék, hogy szexuálisan megközelíthetők."

Homokos a fiad.

2024. jan. 22. 11:25
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Én 20 éve voltam gimis,de ugyanez volt. A boxer gumicsikján van a márkajelzes általaban,azt menő volt láttatni.
2024. jan. 23. 14:14
 14/15 anonim válasza:
5%
Öcsém! Szegény fiad! Már az előttem lévők leírták, de te hol éltél az elmúlt 30 évben?
2024. jan. 24. 09:48
 15/15 anonim ***** válasza:
Lehet furcsán hangzik, de van egy ilyen elvetemült divat. Nálunk még a gimiben is volt egy-két srác, aki így hordta (2015-16 környékén). Elég furcsán nézett ki, én sem értettem soha már akkor sem, hogy miért jó ez. És itt nem arról volt szó, hogy csak egy picit látszódott ki az alsógatya széle, mert az még rendben lenne, hanem több cm-re. De hát ha nekik így tetszik...
dec. 27. 17:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!