Hogyan vegyem rá a lányomat hogy rendesen felöltözzön?
A lányom most 15, és egyszerűen borzasztó látni milyen lengén öltözik. Tavaly még rendesen fel tudtam öltöztetni, de idén mondta hogy kell neki új télikabát, és mondta hogy majd a barátnőkkel együtt elmennek plázázni, és vesz magának (hiba volt engedni).
Ilyet vettek: [link]
A suliban most ez a divat, a többi kislány is hasonló kis semmilyen, derékig vagy még addig sem érő dzsekikben flangál. Alá maximum egy pólót meg egy vékony pulcsit vesz, és természetesen a boka is kint. Hiába mondom hogy hosszabb kabát kellene, jobban öltözzön fel, ne hagyja pucéran a bokáját, ebből már többször veszekedés is volt.
Most azt tervezem hogy veszek neki egy rendes, combközépig érő vastag meleg szőrmés télikabátot.
Már ki is néztem neki egy ilyen szép kis darabot: [link]
Úgy érzem hogy mostmár az asztalra kell csapnom, és ha más nem akkor ráparancsolni, mert nem bírom nézni hogy ezekben a hidegekben miket vesz magára. Szerintetek jó ötlet?
42 éves vagyok, de nem nagyon értem miért kellene a gyereknek 5-10 Celsiusban úgy öltözni, mintha -20 Celsius lenne....
(És a felfázás még mindig nem a hidegtől van, hanem baktériumok okozzák)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!