Mit szólnátok hozzá, ha a 15 éves fiatok egy 17 éves fiúval járna?
Figyelt kérdés
Tehát meleg, viszont ezt már korábban elmondaná. Be is mutatná a párját. Elfogadnátok?2023. nov. 28. 15:06
21/25 anonim válasza:
15 évesen, ha messze laknak akkor csak hétvégén vagy szünetkor alhatna ott. Ha elérhető tábolság, akkor csak szünetben
22/25 anonim válasza:
Összepakolnék neki, kapna egy repjegyet a pasijával együtt, aztán egy észak koreai internáló táborban tölthetnék a nyarat, elgondolkodva megéri e buzulni... :D
23/25 anonim válasza:
A fiam mindig a fiam lesz. Ha börtönben ülne még akkor is szeretném, mert ő a fiam/lányom. Bárhogy szeretném. Erről szól a család. Elfogadnak mindenkit, úgy ahogy van
24/25 anonim válasza:
Teljesen elfogadnám. Inkább ez, minthogy 15 évesen gyereket csínáljon. Amúgy is aki ezért elutasítja a gyerekét, az el fogja őt veszteni. Vannak szemellenzős szülők, akik nem akarnak tudomásul venni dolgokat, sokkal jobb ha tudok róla, minthogy titkoloznia kelljen. Mivel én is meleg vagyok, tudom hogy min megy keresztül az, aki kamaszként rájön arra hogy más mint a többség.
25/25 anonim válasza:
"Kapna egy jó nagy taslit. A sok TikTok és woke marhaság biztos átmosta az agyát."
Ha ezt 15 évesen elmondja a gyereked, annak már komoly oka van. Tudnád hogy min megy keresztül egy kamasz, mire eljut odáig hogy felvállalja. Attól mert felpofozod csak elb*szod a kapcsolatot a gyerekeddel, aki akármi is történik, a gyereked marad. Amikor én voltam kamasz - 2000-es évek közepe - én láttam kanadai filmet amiben egy meleg srác a főszereplő, magamra ismertem benne, de az azért voltam mert tudtam hogy meleg vagyok, kb. 8 éves korom óta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!