Mit szólnátok hozzá, ha a 15 éves fiatok egy 17 éves fiúval járna?
Aki azt írta, hogy a családban még soha nem volt ilyen:
csak szólok, hogy nagyjából minden 10. ember ilyen. Ki van csukva, hogy soha nincs ilyen egy családban.
Ja, és nem genetikus. Függ a génektől is, de csak kis mértékben.
Kirándulást simán.
Együtt alvást meggondolnám... nem miattuk, hanem engem zavarna.
11: nyilvánvalóan igen, ha olyan igénytelen vagyok, hogy ebben az országban élek. Csak én a k ö pedék azon részéhez tartozom, akik aktív tesznek azért, hogy megcsusszanjanak rajtunk azok az urak, akik nem néznek az orruk elé, mert magasan hordják azt.
Tudod, a rejtett homokszem.
Kamasz és szerelmes. Nincs ezzel semmi gond. Mi teljesen elfogadók lennénk, de ami itthon megy központilag a melegekkel szemben, nem lennék nyugodt.
De közel az osztrák határ, amúgy is azt tervezem, hogy oda járjon iskolába. Tehát a lakhelyünktől 10 percre már olyan ország van, ahol a házasság is legális a számukra.
15 évesen ottalvást még nem. Függetlenül a szerelme nemétől.
15 évesen MÉG nem engednétek ottalvást?! MERT?
De ha lenne előtte esküvő, akkor 15 évesen is lehetne már ottalvás? Vagy minek a függvénye?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!