Mit szólnátok, ha a 15 éves fiatok bejelentené, hogy barátnője van?
A mai világban örülni lehet neki, hogy barátNŐ-je van :)
És ahogy már írták, a fejébe verni, hogy óvszer, óvszer, óvszer, akkor is ha tablettát szed a lány, akármit is mond, MINDIG óvszer.
Szerintem én örülnék neki, bár 16 évesen nagyon nem tudom megítélni, hogy mit reagálnék a 15 éves fiamra...:) Mindenesetre engem 13 éves korom óta szivatnak, hogy nincs barátnőm, szóval szerintem szülője válogatja... Egyik haveromnak pl most van fél éve barátnője, és januárban lett 15.
Ember, és mázlifüggő a dolog. Viszont én mondom neked, 15 évesen marha nehéz barátnőt 'szerezni', ugyanis a 13 éves lányok még picit a 14 évesek meg egyből az idősebbek felé kacsintgatnak, ami azt illeti, még 16 évesen se vesznek komolyan, sőőőt, kinevetnek a kiscsajok:D Berosálok rajtuk, de annyira nincs szükségem barátnőre, van elég bajom így is:D
Szóval ha nekem lenne egy fiam, én biztosan gratulálnék, és eléggé kihangsúlyoznám, hogy gumit használjon, nehogy baj legyen...:) Illetve, mindenképpen szeretném, hogy meséljen róla, de ezt csak idővel adagolnám, plusz próbálnék úgy viszonyulni hozzá, hogy ne szégyellje előttem, hanem pont hogy szívesen hívja át pl, ha itthon vagyok akkor is.(Ismerek olyat, aki szégyelli a szülei előtt, szerintem az nem buli...)
először is örülnék hogy képes kapcsolatot teremteni, barátokat és barátnőt szerezni - ha hiszed ha nem ez manapság kincs, legalább nem a neten éli az életét.
Másodszor is megmondanám neki, hogy ha van kedve, hívja át ebédre hogy én is megismerhessem. Ebben a korban már bőven felvilágosították magukat, ezt a részt kihagynám, csak vennék neki egy doboz gumit, és viccesen odaadnám: tessék fiam, egy kis induló tőke, de aztán el ne felejtsd magadnak is megvenni :)
Mond el neki ,hogy mit szeretnek a lányok,meg az udvariassági részeket.Legyél büszke rá.
17/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!