Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kamaszok » Mit szólnátok, ha a 15 éves...

Mit szólnátok, ha a 15 éves fiatok bejelentené, hogy barátnője van?

Figyelt kérdés

2014. márc. 27. 19:42
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Ez várható volt, hogy előbb utóbb barátnője lesz. Pont időben van barátnője. Viszont lekötném egy székhez és a lelkére kötném, hogy húzzon gumit a farkra mindig. Amíg ezt nem "vertem" belé addig fel nem áll a székről. :D
2014. márc. 27. 19:45
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Biztos furcsa első körben megélni a dolgot, meg az ember félti is, de éppen itt az ideje. Megkérném, hogy meséljen egy kicsit a lányról, esetleg hozza haza valamikor. Közben meg persze én is átvenném vele a biztonságos szex alapjait.
2014. márc. 27. 19:49
 3/12 anonim válasza:
62%
14 éves vagyok és nekem is van :D
2014. márc. 27. 19:53
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

A mai világban örülni lehet neki, hogy barátNŐ-je van :)

És ahogy már írták, a fejébe verni, hogy óvszer, óvszer, óvszer, akkor is ha tablettát szed a lány, akármit is mond, MINDIG óvszer.

2014. márc. 27. 20:03
 5/12 anonim ***** válasza:
90%
Mit szoljak? Aldasom rajuk. Viszont megdobnam par raklap gumival.
2014. márc. 27. 20:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem én örülnék neki, bár 16 évesen nagyon nem tudom megítélni, hogy mit reagálnék a 15 éves fiamra...:) Mindenesetre engem 13 éves korom óta szivatnak, hogy nincs barátnőm, szóval szerintem szülője válogatja... Egyik haveromnak pl most van fél éve barátnője, és januárban lett 15.

Ember, és mázlifüggő a dolog. Viszont én mondom neked, 15 évesen marha nehéz barátnőt 'szerezni', ugyanis a 13 éves lányok még picit a 14 évesek meg egyből az idősebbek felé kacsintgatnak, ami azt illeti, még 16 évesen se vesznek komolyan, sőőőt, kinevetnek a kiscsajok:D Berosálok rajtuk, de annyira nincs szükségem barátnőre, van elég bajom így is:D

Szóval ha nekem lenne egy fiam, én biztosan gratulálnék, és eléggé kihangsúlyoznám, hogy gumit használjon, nehogy baj legyen...:) Illetve, mindenképpen szeretném, hogy meséljen róla, de ezt csak idővel adagolnám, plusz próbálnék úgy viszonyulni hozzá, hogy ne szégyellje előttem, hanem pont hogy szívesen hívja át pl, ha itthon vagyok akkor is.(Ismerek olyat, aki szégyelli a szülei előtt, szerintem az nem buli...)

2014. márc. 27. 22:30
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

először is örülnék hogy képes kapcsolatot teremteni, barátokat és barátnőt szerezni - ha hiszed ha nem ez manapság kincs, legalább nem a neten éli az életét.

Másodszor is megmondanám neki, hogy ha van kedve, hívja át ebédre hogy én is megismerhessem. Ebben a korban már bőven felvilágosították magukat, ezt a részt kihagynám, csak vennék neki egy doboz gumit, és viccesen odaadnám: tessék fiam, egy kis induló tőke, de aztán el ne felejtsd magadnak is megvenni :)

2014. márc. 28. 15:41
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Használjon gumit:D
2014. márc. 28. 16:36
 9/12 anonim ***** válasza:
100%
Mit szólnék?:D Már 13 évesen is volt barátnője. Nincs ezzel semmi baj, az lenne a baj, ha nem lenne, elvégre kamasz. Jól kell kezelni, érdeklődj a lány iránt és esetleg hívd meg magatokhoz, de ha kényesen érinti a téma vagy még nem akarja, ne siettesd. A lényeg hogy magyarázz el neki mindent és tanítsd udvariasságra, és semmiképp ne cikizd miatta! Na igen, a védekezésről nem árt beszélni neki... :D
2014. márc. 29. 23:19
 10/12 anonim ***** válasza:

Mond el neki ,hogy mit szeretnek a lányok,meg az udvariassági részeket.Legyél büszke rá.

17/F

2014. ápr. 4. 22:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!