Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólnátok ha egy 29 éves barátotok bejelentené hogy van egy 17éves barátnője és aki mostantól a társaság része lesz?
hogy fiatalabb nem volt?
ennyi.
miért lenne az én dolgom hogy ő mikor kivel mit csinál ha a barátom akkor támogatom.
Ha érett gondolkodású a csaj, akkor miért ne?
22/l
Ez a csajtól függ!
Nagyon sok érett gondolkodasú 17éves lánnyal találkoztam, aki akármikor kiverhetne jó pár 20+évest a ringből...
Ez a lány személyiségétől függ...
Te szerintem ne szólj semmit, mert így jobban jársz, majd idővel úgy is elválik.:)
Kedves lepontozók:
A véleményem szimplán rövid kifejtése annak a ténynek, hogy 12 év különbség ebben a korban NEM ÁTHIDALHATÓ!!!!!! Tudom, most legalább 4621784892-en fogják írni, hogy "köztem és a párom között 322947 év van és a világon nincs nálunk boldogabb"...tudom...igazából nem is értem miért bosszant a sok kis 14 éves véleménye, akik ide jönnek "válaszolni" úgy, hogy a témáról is csak az IM magazinból hallottak...áááhhhh, reménytelen...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!