Ti mit szólnátok ha a 15 éves fiatok járna a tanárnőjével?
most is nézem a TV-t, megy a Gyanú Árnyékában c.műsor és ennek alapján tettem fel a kérdést. Az apukát szemmel láthatóan nem érdekli, szerinte a gyerek szerelmes és nincs ezzel semmi baj, csak az anyát zavarja..
bezzeg ha lány lenne, a tanár meg fiú...
Egy tanárnő, hogy tud "járni" egy 15 éves fiúval?
Felhívja magához és szörpöt iszogatnak, meg kártyáznak?
Én is láttam most ezt a részt, én az anyára térnék ki.
Egy idegbeteg nő, akinek nem való az anyaság. Tönkretette egy tanárnő életét, a fia meg utálja őt. Ha meg is békélnek valaha, soha nem fogja neki egy barátnőjét bemutatni az biztos :D
Abszolút fel lett fújva a dolog.
A tanar meg pedofil. Persze, egy 15 eves fiu mar nagyjabol kifejlodott, de akkor is, meg olyan babaarcuk van, meg max csak pelyhedzik az alluk, megha a tanrneni nagyon fiatal is (22-24 eves) akkor is, gondoljunk vissza a 22 eves onmagunkra...raneztunk valaha is a 15 eves fiukakra ennyi idosen? Mert en nem.
Hat igen, ha lanya lenne apucinak, akkor persze apuka menne szetverni a tanarbacsi fejet, a lanyat meg 20 evre szobafogsagra itelne, es lemerne stopperrel, mennyi ideig tart hazaerni a sulibol, hogy idore hazaerjen a kicsi lanya.
Én is néztem de biztos nem fújtam volna fel ennyire a dolgot mint az az idegbeteg nő. De az apja sem reagált valami jól, ő meg mintha örült is volna.
Valahol a kettő között lenne a viselkedésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!