Mit szólnátok, ha kiderülne, hogy tesódnak 1 hónap múlva lenne a lakodalma?
minek a 60 ezer?
turiból szuper jó alkalmi ruhát lehet venni fillérekért szinte (amúgy sem nagyestélyi kell), ajándékot meg lehet csinálni. mondjuk hobbiboltban veszel egy fadobozt, dekupázsolod, és kész is a személyre szabott, sk ajándék. én jobban örülnék egy ilyennek, mint valami századik haszontalan valaminek.
ismerős a helyzet. de szeretem az ilyen rokont, akinek puccos esküvője van, pénz is kell neki, ki is kell öltözni és nem lehet előre készülni. tőlem így biztosan nem kapna egy fillért sem és ezért nem vennék külön ruhát. nem fogok magamon spórolni, mert ő most házasodik, így nem. ha testvér és ilyet akar szóljon előre.
sehonnan. nászajándék nincs, örüljön, hogy ott vagy.
Megmondom őszintén én a fodrászt is feleslegesnek tartom. Nem hiszem el, hogy nem tudod mondjuk besütni a hajad és egy szép csattal feltűzni.
Pl:
Ruhát lehet venni kb 5000 Ft-ért.
Ha pénz kell nekik adsz mondjuk 10 000 Ftot, azzal bőven "fedezed" a kajádat, bár szerintem nem azért kellene meghívniuk mert pénzt remélnek tőled. A körmöst és a sminkest is feleslegesnek tartom (gondolom van körömlakkod, meg smink készleted is... nem?)
Másik megoldás, hogy elmész, de a pénzt később adod nekik oda. Szerintem ha jó testvér, akkor megérti. Ha meg nem jó, akkor el se menj!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!