W. Tamás kérdése:
Ki mit tenne, ha kiderülne, hogy kb.4 hónap múlva tényleg itt lenne a világvége?
Figyelt kérdés
Ha mondjuk valami világrengető katasztrófa következne be, és kipusztulna az emberiség.2012. aug. 28. 21:36
1/4 anonim válasza:
Szerinted MIT LEHETNE TENNI? Elmenni nem tudsz sehová, ha meg itt maradsz, akkor kivárod, mire vége lesz.
2/4 halibel válasza:
Örülnék. Ránkfér a nagytakarítás.
3/4 A kérdező kommentje:
Kedves 1. válaszoló, én a világvége előtt egy hatalmasat buliznék, hogy szép élményekkel érjen véget az életem.
Érdemes bakancslistát is írni, és kipróbálni olyan dolgokat, amiket eddig nem tett meg az ember, pl.ejtőernyős ugrás, meg ilyenek.
2012. aug. 31. 09:49
4/4 A kérdező kommentje:
Kedves halibel ! Tényleg ránk fér a nagytakarítás, mert vannak olyan emberek, akik simán kihalhatnának (pl.politikusok) ! De a jó embereket érdemes lenne valahogy megmenteni szerintem !
2012. aug. 31. 10:03
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!